📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Myślałem że butem babę po ryju to tylko czarnuchy.... no ale w sumie ruskie czy inne upy to takie czarnuchy, tylko śnieżne
Cała dwójkę wyjebać za okno razem z tym łóżkiem.
plnlbrt napisał/a:
prawdziwy facet swoja tez tak tresowalem
a przykład wziąłeś z taty, który jak bił mamusie to stałeś i klaskałeś ?
Ja pierdole ale oni zakonserwowani jakimś syfem.... To już nie są ludzie. Wogule nie wyglądają na ludzi to są podludzie... a jak się dwóch podlidzi bije to co mnie to obchodzi ich sprawa....
Takie agresywne zachowania żuli są spowodowane brakiem alkocholu . Leją się po mordach bo chce im się chlać a nie mają za co .
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów