Z całą pewnością nie byli to politycy siedzący w Brukseli i wymyślający kolejne bzdurne przepisy i restrykcje których sami nie przestrzegają.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to protesty przeciwko paszportom covid,
też już mam dość tych pojebanych obostrzeń, choć antyszczepionkowcem nie jestem, bo to kwestia własnego wyboru
też już mam dość tych pojebanych obostrzeń, choć antyszczepionkowcem nie jestem, bo to kwestia własnego wyboru
jak nic będzie z tego jakaś debata o praworządności w Polsce
notak napisał/a:
to protesty przeciwko paszportom covid,
up
najlepsze jest to, że przechodziłem covida chuj wie kiedy, nawet nie wiem, bo mi przeciwciała wyszły ostatnio, a jak idę do kina to kurwa jak trędowaty
najlepsze jest to, że przechodziłem covida chuj wie kiedy, nawet nie wiem, bo mi przeciwciała wyszły ostatnio, a jak idę do kina to kurwa jak trędowaty
notak napisał/a:
up
rozumiem, że nie w Polsce, bo u nas nikt ci testu przed seansem robić nie karze i paszportu covidowego tez nie musisz okazywać , a skoro w innym kraju to dostosuj się do obowiązujacych tam reguł bo jesteś gościem , a nie bądź jak ciapaty czy inny muslim,
Ależ mnie to cieszy! Jazda z totalitaryzmem, niewolnictwem, kontrolą w imię wyższych wartości, a wszystko to w białych rękawiczkach.
poczekajcie, we wtorek mateuszek spotyka sie z pojebami z opozycji/lewicy co cisna na paszporty i przymusy, zobaczymy co wymysla.
Uuuu, ja tam brak praworządności widzę, niedobrze.
Może jakaś międzynarodowa debatka na ten temat by się przydała...
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Może jakaś międzynarodowa debatka na ten temat by się przydała...
tu chodzi o protesty na te restrykcje...
nie bardzo rozumiem tych policjantów. nie maja broni? zastrzelić ze dwóch reszta by spierdoliła
Karboksylator napisał/a:
nie bardzo rozumiem tych policjantów. nie maja broni? zastrzelić ze dwóch reszta by spierdoliła
A może by tak ciebie odstrzelić?
skywalker75 napisał/a:
rozumiem, że nie w Polsce, bo u nas nikt ci testu przed seansem robić nie karze i paszportu covidowego tez nie musisz okazywać , a skoro w innym kraju to dostosuj się do obowiązujacych tam reguł bo jesteś gościem , a nie bądź jak ciapaty czy inny muslim,
Nikt testu robić nie karze, ale wprowadzają limity miejsc gdziekolwiek byś nie poszedł, czy to w kinie, czy na lodowisku. Zazwyczaj tylko pytają o certyfikat, ale ostatnio byłem w teatrze to był problem z wejście jak ktoś nie miał, bo sprawdzali. Chore czasy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów