Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego trzeba kupować polskie smartfony "MANTA", Kruger i Mac, Myphone, Kiano itd...
To właśnie mógł być Kruger, tylko Fredi
Dlatego trzeba kupować polskie smartfony "MANTA", Kruger i Matz, Myphone, Kiano itd...
Polskie.... Rozwaliłeś mnie. Importowane tanie gówno z Chin z "polskim" brandem. Tak, jakbyś w Chinach zamówił i sprowadził najtańsze samochody, a na maskę nakleił "Januszowóz", i wmawiał wszystkim, że to polskie auto, polska myśl technologiczna. Miałem sklep z telefonami, nasprzedawałem mnóstwo tych padlin, a Januszki mając do wyboru używanego Samsunga, albo nową Mantę, brali nową mantę. Bo nowe i GWARANCYJA. Za tydzień przychodzi Januszek i płacze, że chce zwrócić, po "polska" padlina zacina się na menu, a aplikacje chodzą tak płynnie, że widzi tylko pokaz slajdów. Tych wynalazków nawet wrogowi nie polecam. Rozkręcałem każdą tą markę, w środku jakość wykonania przypomina prototyp zrobiony przez studenta politechniki na jakieś zaliczenie na studiach. Nie warto tego kupować nawet jak rozwali ci się telefon i czekasz 2, 3 miesiące, aż kupisz coś lepszego. Lepiej kupić w komisie za 200-300 zł jakiegoś używanego Samsunga A5, J5, niż takie nowe padło.
Polskie.... Rozwaliłeś mnie. Importowane tanie gówno z Chin z "polskim" brandem. Tak, jakbyś w Chinach zamówił i sprowadził najtańsze samochody, a na maskę nakleił "Januszowóz", i wmawiał wszystkim, że to polskie auto, polska myśl technologiczna. Miałem sklep z telefonami, nasprzedawałem mnóstwo tych padlin, a Januszki mając do wyboru używanego Samsunga, albo nową Mantę, brali nową mantę. Bo nowe i GWARANCYJA. Za tydzień przychodzi Januszek i płacze, że chce zwrócić, po "polska" padlina zacina się na menu, a aplikacje chodzą tak płynnie, że widzi tylko pokaz slajdów. Tych wynalazków nawet wrogowi nie polecam. Rozkręcałem każdą tą markę, w środku jakość wykonania przypomina prototyp zrobiony przez studenta politechniki na jakieś zaliczenie na studiach. Nie warto tego kupować nawet jak rozwali ci się telefon i czekasz 2, 3 miesiące, aż kupisz coś lepszego. Lepiej kupić w komisie za 200-300 zł jakiegoś używanego Samsunga A5, J5, niż takie nowe padło.
Serio ty jego post wziąłeś na poważnie?
na jakim wypierdówku wy żyjecie że nie widzieliście wcześniej takiego zjawiska.
Polskie.... Rozwaliłeś mnie......
Ty mnie rozwaliłeś tym, że nie zrozumiałeś ironii. Zomos miał chyba rację
Ty mnie rozwaliłeś tym, że nie zrozumiałeś ironii. Zomos miał chyba rację
Gdyby to było napisane ironicznie, to "polskie" powinno być wzięte w cudzysłowie. Poza tym są ludzie święcie przekonani, że te pseudo wyroby są polskie, a na sadolu nie zakładam, że wszyscy są obyci z elektroniką. Dlatego nie wyczułem tutaj nawet nuty ironii, kretynie. To, że jesteś kretynem, nie znaczy, że ja nim jestem. Nie mierz innych swoją miarką.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów