taka tam nowoczesna rodzinka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przynajmniej maja pasje i kultywuja swoje tradycje.
Tutaj znacznie lepszy dokument, o tych pojebach nazywających się wielkimi smokami, czarownikami i chuj wie jakie tam jeszcze śmieszne nazwy mają.
Ale grube te amerykany. Żeby nakręcić jakiś "hollywodzki hit" muszą chyba ściągać statystów z kilku stanów.
1000 kilo białych przekonań!
Hahaha no kurwa nie wyrobie Krzyczą "łajt pałer" i jeszcze "hajlują" lewą, spasioną ręką Takich zjebów to mi nawet nie szkoda.
Połowa jakieś ledwo ruszające się grubasy, wstyd dla białej rasy. Murzyny z getta by ich dojechali w 5 sekund niestety.
@ kalapita
KKK ma swój własny gest który wykonują właśnie lewą ręką wiec sie nie przypierdalaj jeśli nie masz pojęcia o czym mówisz
KKK ma swój własny gest który wykonują właśnie lewą ręką wiec sie nie przypierdalaj jeśli nie masz pojęcia o czym mówisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów