18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Witam wszystkich sadolowych jegomościów. Często przeglądam ten portal i w większości popieram panujące tu klimaty (jebać kozojebców, tuska i tych co spadnie im but na przejściu dla pieszych).

Otóż chciałem Wam przekazać swoje dwie historie, które mam nadzieję, podniosą Was na duchu. Otóż studiuję pedagogikę. Nie jestem jednak studentem, którego każdy sadol atakuje i wyzywa. Ja poszedłem na studia by zrobić coś konkretnego dla tego kraju, mianowicie wykształcić się (wiem co jest grane, kto powinien wisieć itp) i w myśl słów Jana Zamojskiego: "takie będą Rzeczypospolite jakie ich dzieci chowanie" pobieram nauki by (oby) znaleźć pracę i wykształcić nasze dzieci na mądrych i zdrowych obywateli, przepełnionych miłością do Polski.

Otóż dziś na mojej uczelni (nie podam nazwy, gdyż w dzisiejszych czasach ta Pani Profesor może mieć nieprzyjemności, wiadomo jak jest) mieliśmy wykład, na którym omawiano kwestie wielokulturowości. Otóż prowadzący zaapelował do nas, byśmy my, przyszli nauczyciele narodu Polskiego, nie wierzyli ślepo przykazaniom Unii Europejskiej. Musimy wykształcić w naszych dzieciach dumę z bycia Polakiem, zadbania o ich własną tożsamość i pokazania im uroków własnego, przepięknego kraju! Dziś, przepełnieni tolerancją, imigracją i "różnorodnością" zatracamy chęci do poznawania tego co swoje i przez to zapominamy jacy jesteśmy. A to my, Polacy, jesteśmy super i to nam (zwłaszcza mi) zależy by takie pokolenia nadal powstawały.

Ku mojemu zdziwieniu, po raz pierwszy na wykładzie, zebrani studenci żywo brali w nim udział, znając realia i mało tego, dyskutując o nich. Sporo osób na auli widzi problem związanym z UE. A i Pani Profesor na zakończenie dodała, że wielu jej kolegów po fachu również dostrzega ten problem i uczula nauczycieli na tego typu zjawiska.

No i na koniec esencja tego, co sadol lubi, mianowicie moje prywatne starcie z wielokulturowością. Otóż jadąc ze dwa tygodnie temu na uczelnie wsiadło do tramwaju coś brudasodobnego, pijane, choć nawet dobrze ubrane. No i zaczęło się przystawiać do dwóch, młodych dziewczyn, które nie były skore do rozmowy. Powiedziałem mu, by dał im spokój, jednak doszło między nami do dość ostrej wymiany zdań. Powiedziałem mu, że nie jest u siebie i musi szanować nasze kobiety. Powiedział, że wie, że nie jest i chce stąd wyjechać, bo nie pierwszy raz dotyka go tu taka "nietolerancja". W trakcie rozmowy dosiadł się do mnie jakiś chłopak, który widocznie chciał się wtrącić, w razie potrzeby. Również jakiś starszy Pan zagroził dżentelmenowi, że jeśli się nie zamknie to zadzwoni na Policję. Duch w narodzie nie ginie!

Historia się skończyła zaproponowaniem mi solówki, ale że on był większy a ja nie chciałem opuścić zajęć, odmówiłem. Może i jestem pizdą, ale swoje zrobiłem, dziewczyny przeprosił.

ku chwale Ojczyzny!

P.S. Przepraszam za brak "twarzyczek", ale piszę tu pierwszy i chyba ostatni raz, w związku z tym średnio ogarniam te tematy.
Zgłoś
yoyoyo 2013-12-05, 22:03 8
Zgłoś
RavenRR 2013-12-05, 22:14 3
Jako że jeszcze nikt nie dodał:
"A kierowca zaczął bić brawo".
Zgłoś
ks.Zenon 2013-12-05, 22:16
mogłeś już zmienić wersje że mu przyłożyleś he he nawet ja bym mu przywalił. no dobra masz piwo ale zapisz sie na boks

jeśli ludzie zachowują sie jak zwierzęta należy traktować je jak zwierzęta
Zgłoś
P................8 2013-12-05, 22:18 5
U ruskich widziałem taki filmik,co 3 ciapatych rzucało się do ruskiego i jak się ciapate na niego rzuciły to wszyscy ruscy jak jeden mąż poszli na ciapatych.

Zamiast nazywać gościa pizdą to powinno się nazwać ludzi którzy nie zareagowali on miał chociaż jaja powiedzieć,żeby smoluch mordę skuł bo nie jest u siebie a reszta powinna wtedy spuścić solidny wpierdol smolistemu a kierowca powinien zacząć bić brawo !
Zgłoś
ilboks 2013-12-05, 23:17 2
Cytat:

Nie jestem jednak studentem, którego każdy sadol atakuje i wyzywa. Ja poszedłem na studia by zrobić coś konkretnego dla tego kraju, mianowicie wykształcić się (wiem co jest grane, kto powinien wisieć itp) (...)

Cytat:

Otóż studiuję pedagogikę.

Zgłoś
r................l 2013-12-05, 23:18 3
po tym lizaniu dupy z poczatku odechciało mi się czytać.
Zgłoś
SharpSe 2013-12-05, 23:34 1
@RaczQ

Czasami człowiek się boi i wymięka. Rozumiem cię i nie słuchaj "Brzydki"i bo to zjeb. Przyjdzie taki moment, że staniesz do walki tylko pomimo strachu rób swoje. Na tym polega odwaga.
Zgłoś
Nóż 2013-12-06, 8:25 1
I bardzo słusznie, tylko Polacy mogą przywalać się do Polskich dziewczyn!

Co za durne pierdolenie.

Keine Mitleid für die Mehrheit.
Zgłoś
Duentar 2013-12-06, 9:24
@ilboks
Wśród tylu babeczek, które studiują pedagogikę, które mają mózg wyprany obecnym czerwonym szkolnictwem, potrzeba wszędzie białego powiewu...
Nie przyszło Ci na myśl, że kiedyś ten gość może zostanie gość dyrektorem tego kurnika? ;>

Zgłoś
EdmundKemper 2013-12-06, 12:31
Nie martw się Nie tylko na Twojej uczelni wykładowcy są eurosceptykami i nie zapominają o Polsce
Poza tym, "nie ważne ile przegrasz bitew, ważne, że wygrasz wojnę"
Zgłoś
WalniętyKnur 2013-12-06, 13:43
RadekPTC napisał/a:

Otóż studiuję pedagogikę. Nie jestem jednak studentem, którego każdy sadol atakuje i wyzywa. Ja poszedłem na studia by zrobić coś konkretnego dla tego kraju, mianowicie wykształcić się

RadekPTC napisał/a:

Otóż jadąc ze dwa tygodnie temu na uczelnie wsiadło do tramwaju coś brudasodobnego

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów