Sama prawda oglądać od 0:30
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bawią mnie takie rebel poglądy na poziomie dzieciaków w fazie okresu buntu zasłyszane od starego leniwego konia... Nie wygląda na biednego- ale gdyby go bieda z dupę złapała, to schowałby te swoje poglądy do kieszeni i poszedłby do pracy jak wszyscy inni.
O ja pierdole co za typ.
Normalnie AJNSHTAJN. niech ZRY gruz
Ciekawe czy tylko po Alkoholu tak ma.
Normalnie AJNSHTAJN. niech ZRY gruz
Ciekawe czy tylko po Alkoholu tak ma.
Prawdziwy Polak Patriota, w skrócie PPP.
Kolejny debil jak ten co stoi po jego lewej stronie. Nie powiedział nic konkretnego, już myślałem, że zacznie mówić o tym pojebanym systemie itd. a on tylko klnie, macha łapami a potem kołysze się jak narkoman. Piwa nie ma i chuj.
Koleś ma chyba problemy z opanowaniem emocji, pewnie to jakaś choroba.
Filozof ekonomii najwyrazniej zapomnial ze daleko nam do krajow rownikowych, gdzie tym wolnym ludziom wcale nie zyje sie lepiej, gdyz to wlasnie tam sa najbardziej jebani przez swiatowy system...
A ja wole byc upodlanym niewolnikiem; miec swoj dom, samochod, motocykl, wakacje za granica, 40 cali na scianie niz byc "wolnym" czlowiekiem blagajacym o 2 zl na piwo.
sama prawda?
Chyba Cię pojebało razem z tym typem Kubą.
Co on wie o pracy jak jest zwykłym nierobem żłopiącym piwo, walnij się w łeb, kurwa.
Chyba Cię pojebało razem z tym typem Kubą.
Co on wie o pracy jak jest zwykłym nierobem żłopiącym piwo, walnij się w łeb, kurwa.
pierdolony dysmózg i darmozjad !! takie zjeby wpływają na opinię Polski ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów