Sama prawda oglądać od 0:30
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
polaczki siedzą na hipotece i zgadzają się na bycie śmieciem w rękach pracodawcy ;-D
Artykulacja na poziomie polskiego show businessu.
ludzie się z niego tam śmieją, ok dziwnie mówi, ale mówi prawdę i to jest przykre
no nie licząc przekleństw
no nie licząc przekleństw
@Banananator
prawdę? prawda jest taka że ten pan prawdopodobnie został upodlony przez bandę "kolegów" którzy go nagrali i puścili to obieg do sieci. Prawda jest taka że ten pan nie ma pracy i dlatego prawdopodobnie mieszka pod mostem. Prawda jest taka że to "niewolnictwo" jak to ten pan ujmuje ja rozumiem jako pracę za minimum i to raczej nazwałbym DESPERACJĄ lub frajerstwem. Bez pracy nie ma kołaczy, nie ma na piwko, nie ma na wódeczkę, nie ma na mieszkanko, nie ma na dziwki, nie ma na porządnego ciucha. Wolność w/g tego pana to jaranie, chlanie i kurwa no kurwa no. kurwa. i tyle kurwa.
dobra - do roboty niewolnicy!
prawdę? prawda jest taka że ten pan prawdopodobnie został upodlony przez bandę "kolegów" którzy go nagrali i puścili to obieg do sieci. Prawda jest taka że ten pan nie ma pracy i dlatego prawdopodobnie mieszka pod mostem. Prawda jest taka że to "niewolnictwo" jak to ten pan ujmuje ja rozumiem jako pracę za minimum i to raczej nazwałbym DESPERACJĄ lub frajerstwem. Bez pracy nie ma kołaczy, nie ma na piwko, nie ma na wódeczkę, nie ma na mieszkanko, nie ma na dziwki, nie ma na porządnego ciucha. Wolność w/g tego pana to jaranie, chlanie i kurwa no kurwa no. kurwa. i tyle kurwa.
dobra - do roboty niewolnicy!
nie wspomnę o ważnych dla "ludzi" organach jak serce, wątroba, nerki, płuca itp. itp. ...
Na 10 filmów z polski, 8-9 przedstawia alkoholików którzy rzucają mięsem. Czy naprawdę taki mamy naród? Btw. popatrzcie co z ludźmi robi alkohol. Smoke weed.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów