Sama prawda oglądać od 0:30
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niech zdycha od tego co wziął nierób jeden !
Na koniec gość się kapnął, że nagrywa to jak pizda, brawo! A ten typ..niezły zjeb, szkoda że żyje, bo po co taki chwast? Ciekawe za co kupił spodnie, kurtkę i browara - czyżby to od mamy? W wieku 30-40 lat?
I ja na takiego "wolnego" skurwiela muszę robić. Jak jest "wolny" to niech nie idzie po zasiłek tylko niech poluje kurwa na dziki w lesie i niech łowi kurwa ryby w rzece. Niech zbiera jagody w lesie. Ja byłbym "wolny" gdybym dostawał to co zarobię. A tu "pan", czyli nie pracodawca, tylko państwo, albo inaczej "Robin Hood" zabiera mnie i daje takiemu wolnemu chujowi żeby miał za co pić i ćpać. KURWA PIZDA CHUJ KURWA!!!
Ale się zdenerwowałem.
I z jednej strony chciałbym żeby ten kutas mieszkał w Anglii (mówi o tygodniówce), bo to by znaczyło że jednego darmozjada u nas mniej, ale z drugiej, to kurwa nie wiem co gorsze, bo w Polsce byłby pijawką społeczną, a tam "godną" zagraniczną reprezentacją naszego kraju.
Ale się zdenerwowałem.
I z jednej strony chciałbym żeby ten kutas mieszkał w Anglii (mówi o tygodniówce), bo to by znaczyło że jednego darmozjada u nas mniej, ale z drugiej, to kurwa nie wiem co gorsze, bo w Polsce byłby pijawką społeczną, a tam "godną" zagraniczną reprezentacją naszego kraju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów