Niżej relacja z ostatniego, 18 odcinka specjalnego Rajdu Austrii (Mistrzostwa Europy), do którego Robert wystartował z 12 sekundami straty do lidera. Kubica po dwóch dniach spokojnej jazdy i "treningu"... ostatni OS pojechał swoim tempem i dołożył ponad 30 sekund prowadzącemu w rajdzie pepikowi, Vaclavovi Pechowi i tym samym zapewnił sobie zwycięstwo w pięknym stylu. Akcja od początku Nie zabrakło soczystego "ja pierdolę".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za Kubicę zawsze piwo.
@SQT no widzisz. Chłop się roztrzaskuje, ledwo uchodzi z życiem, leczy się pare lat, wraca, wygrywa. Niezły z niego skurwiel. Z ciebie za to zwykła pizda
@up sam się rozjebiesz... za KUB piwko zawsze
Jak to obejrzałem pierwszy raz w niedziele to aż mi się srać zachciało. To się mogło skończyć fatalnie.
Tak jak ci Robercik kibicuję i cie podziwiam, tak takich błędów nie popełniaj...
Tak jak ci Robercik kibicuję i cie podziwiam, tak takich błędów nie popełniaj...
lepiej niech sie rozpierdala ale wygrywa w WRC i ERC niż miałby siedzieć w miernym zespole F1
kiedyś zobaczymy kubice na hardzie jak go będą z drzewa zdrapywać
czekam
czekam
czekam
Musisz zmienić nick na Brain_Error. Pozdrawiam.
Ale przecie on miał występować w WRC, czemu więc jeździ z jakimiś lamusami zamiast z najlepszymi?
Kubica wygrał 18-sty odcinek bo przez pierwsze 17 kierował Szczepaniak.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów