Po wspaniałym początku sezonu - 2 zwycięstwa OSowe - niewyobrażalny sukces w swoim pierwszym starcie. Robert wypadł przy tak niskiej prędkości i w tak pechowym miejscu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To mistrz, znowu dobrze wypadł.
W rajdach jest tak, że nie ważne, jak szybko jedziesz. Ważne, żeby wynik do mety dowieść.
(usłyszałem to chyba od Janusza Kuliga)
(usłyszałem to chyba od Janusza Kuliga)
bo:
Po uderzeniu w barierkę Robert wypowiedział dwa, znane całej sadolowej braci słowa: Kurwa mać!!!
Wygląda na to, że coś mu się w aucie uszkodziło, bo po pierwsze to jest zakręt, który pokonuje się z większą prędkością, po drugie widać, że auto nie chce skręcać i stwarza problemy już na dohamowaniu (wątpliwe, żeby Kubica po prostu za mało skręcił kierownicą), a po trzecie przy tak niewielkim uderzeniu samochód momentalnie staje w płomieniach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów