18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Kubot Dance
bartek107 • 2013-07-02, 22:59
Oto jak się cieszy Łukasz Kubot po awansie do ćwierćfinału

Btw. Kubot w ćwierćfinale zmierzy się z Janowiczem
Zgłoś
Caravaggio 2013-07-03, 12:38 2
Ten taniec jest po awansie do 1/8, a nie do ćwierćfinału.
Zgłoś
siwyzel 2013-07-03, 12:46
To jest po meczu z Benoit Paire, więc tak się Kubot cieszył po awansie do 1/8.
Zgłoś
_arci 2013-07-03, 12:55
A ja żem myśloł, że to taniec w laczkach kubota bydzie Tak czy inaczej miła odmiana.
Zgłoś
KMD 2013-07-03, 12:56
Dzięki sadisticowi dowiedziałem się, że PZT to gówno, dzięki

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
luxik1988 2013-07-03, 17:43
Kurwa mać. O ile dobrze wiem, a z tenisem mam do czynienia nie od dziś (choć nie mam takich sukcesów jak Dust Devil), to Kubot cieszy się tak po każdym zwycięstwie już od kilku ładnych lat. Wkurwiają mnie ludzie, którzy chcą pokazać, że są wielce wyjebanymi kibicami tenisa jednocześnie nie wiedząc co to drop-shot albo drive-volley. Zazwyczaj możemy wtedy zaobserwować wysyp pajaców z narodowymi flagami w samochodach bądź z biało czerwonymi nakładkami na lusterka. Kilka razy spotkałem się z ludźmi w trakcie euro 2012, którzy kupowali w osiedlowym sklepie piwo na mecz i podjechali samochodem mając na sobie biało- czerwone stroje jednocześnie nie znając w reprezentacji NIKOGO poza Lewandowskim i Błaszczykowskim. Kibice kurwa jego mać.

Jedź kurwa na kort, rozegraj kilka pięciosetówek w życiu, zobacz kilka całych meczów, poczytaj trochę i wtedy dopiero możesz coś mówić.
Zgłoś
DonCamillo 2013-07-03, 18:14 1

Never surrender!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów