18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Kubot Dance
bartek107 • 2013-07-02, 22:59
Oto jak się cieszy Łukasz Kubot po awansie do ćwierćfinału

Btw. Kubot w ćwierćfinale zmierzy się z Janowiczem
Zgłoś
markop4321 2013-07-02, 23:01 13

Zgłoś
krishna 2013-07-02, 23:06
To się kankan nazywa...
Zgłoś
BongMan 2013-07-02, 23:19 18
- Jak tenisista pije wódkę?
- Setami.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-07-02, 23:30 4
BongMan ty to wszystko wysuszysz.

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
bartek107 2013-07-02, 23:34 2
krishna napisał/a:

To się kankan nazywa...

Zgłoś
Leet 2013-07-03, 1:09 1
w półfinale zagra Polak, idę o zakład.
Zgłoś
Zizi857 2013-07-03, 1:28
markop4321 napisał/a:

Obrazek

Obrazek

Z jakiego filmu są te gify ?
Zgłoś
s................k 2013-07-03, 1:52
uo
"Nietykalni"
Zgłoś
siedlik 2013-07-03, 2:43 1
HOW MANY TIMES !!
Zgłoś
o................n 2013-07-03, 3:19
Wysyp sezonowców za 5... 4... 3...

Swoją drogą raz o mało nie grałem przeciwko Janowicznowi, ale trafiłem na Lutkowskiego (na dzień dzisiejszy numerek 6 w PZT) i dostałem srogi wpierdol Ech... gdyby tylko rodzice mieli więcej pieniędzy na zawody... No ale nie żałuję, parę osiągnięć mam i z moimi umiejętnościami nauczę grać swojego synka/córkę grać i jeśli dobrze pójdzie, to może nawet coś z niej wyrośnie.

Parafrazując Napoleona - "W tenisie ziemnym potrzeba 3 rzeczy - pieniędzy, pieniędzy i jeszcze raz pieniędzy"

A na koniec zarzucę powiedzonkiem-sucharem z serii "Rady dla tenisistów", a co!

"Szybkość lwa i siłę słonia uzyskasz poprzez bicie konia"
Zgłoś
krishna 2013-07-03, 3:48
@DUST DEVIL

Gdzieś przeczytałem piękny cytat, że mając więcej graczy w ćwierćfinałach niż Francuzi nasz budżet na tenis wynosi ok 1,5 mln euro, gdzie budżet Francuzów wynosi ok. 200.
Zgłoś
o................n 2013-07-03, 4:13 1
@krishna To jeszcze nic! Jakie jest wsparcie PZT dla graczy w wieku 10-18 lat? ŻADNE! Nie ma szans liczyć na żadne wsparcie ani finansowe ani nawet na jakieś ulgi, pomoce, zniżki...

Pepiki budują korty w każdej wiosce zabitej dechami. W szkołach mają przedmiot "Tenis ziemny", ba! średnio co drugi zawodnik PZT ma również licencję Czeskiego związku tenisowego, bo Czesi organizują ligi i zawody, które nie kosztują kroci, a na dodatek za sukcesy są oddawane wydatki za przejazd, wpisowe...

Ale "rajem" dla młodych tenisistów jest Belgia. Dzięki temu, że w Belgii panuje zasada "wszystko dla sportu" granie w tenisa jest tam praktycznie bezpłatne, niezależnie od wyników - za samo to, że masz licencję, rząd Belgijski zwraca wydatki, są ulgi podatkowe itp. Wsparcie dla tenisa jest ogromne i sukcesy widać gołym okiem - Belgowie "wyprodukowali" dwie żywe legendy kobiecego tenisa - Kim Clijsters i Justine Henin...

Nie jest sekretem, że Radwańskie przebiły się do wielkiego tenisa dzięki ich tacie, który opchnął większość kosztowności, wszystkie oszczędności wydał na budowę kortu w ogródku, a budżet rodzinny zawierał tylko 3 pozycje - "Tenis", "Rachunki" i "Jedzienie". Dlatego do dziś Radwańscy mają bardzo duży uraz do Polski, a i nie mówiono o sukcesach Radwańskiej jakoś głośno (już w 2007 roku była 26 w rankingu), bo ojciec każdy wywiad wykorzystywał do krytyki PZT i stwierdził, że "spóźnili się ze wsparciem, a teraz, po fakcie, to nie będziemy wam dawać wywiadów".

No cóż, sport w Polsce odgrywa marginalną rolę i nigdy nie ma na niego środków. Szkoda tylko, że na EURO2012 znalazło się tyle siana, że nasze wnuki wnuków będą spłacać tą fanaberię
Zgłoś
k................z 2013-07-03, 4:44
nie zesrajcie się tym tenisem są dyscypliny sportowe w których Polacy są mistrzami świata a mimo to mogą pomarzyć o 1/10 sumy która jest przeznaczana na tenis
Zgłoś
a................4 2013-07-03, 11:54 1
@bartek107

Oto jak się cieszy Łukasz Kubot po awansie do ćwierćfinału

Film przedstawia awans Kubota do IV rundy, no ale z tak samo wyglądała radość z awansu do 1/4.
Jeśli chodzi o taniec Polaka to nazywają go "The Kubot".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów