📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Szkoda że nie ma zdjęcia po godzinie od zjedzenia tego plastra miod
Co do kurwy
chuck norris.. nie je miodu.. on żuje pszczoły..
Teraz już wiadomo jak kobiety robią sobie te usta
Nie widzicie zjeby, że kolo ma prawy policzek przecięty? Maltretują go psychopaci i tyle.
Parę filmików na podobnym poziomie i z Polski było. Jak gość za bełta czy browara mysz żywą zjada, a totalny debil to nagrywa i myśli, że jest zabawny.
Żenujące gówno występuje na całym Świecie. Ale gorsi są ci, którzy udają, że są ślepi.
Parę filmików na podobnym poziomie i z Polski było. Jak gość za bełta czy browara mysz żywą zjada, a totalny debil to nagrywa i myśli, że jest zabawny.
Żenujące gówno występuje na całym Świecie. Ale gorsi są ci, którzy udają, że są ślepi.
Cipczan napisał/a:
Nie widzicie zjeby, że kolo ma prawy policzek przecięty? Maltretują go psychopaci i tyle.
Jak dla mnie to takie współczesne "12 prac Heraklesa"
Kolego... Smacznego!
dennissliwa napisał/a:
Szkoda że nie ma zdjęcia po godzinie od zjedzenia tego plastra miod
W kadr by się nie zmieścił
Kurwa za żadne pieniądze bym tego nie zrobił
Ciesze się, że mogłem pomóc.
Jaki dyktator taki obywatel
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów