📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
castagir napisał/a:
Tak wygląda kuchnia u @janlewa. Pierdoli cały czas o żydach i murzynach a sam pewnie ma chińskie albo wietnamskie korzenie.
Bo on jest żydem, i dupa go boli z powodu obrzezania.
Swoją drogą nie mają chociaż problemu z szarańczą i robactwem. Ciekawe czy w Azji myszy bardziej boją się kota czy kucharza ???
Oni wpierdolą wszystko hy hy hy
Oni wpierdolą wszystko hy hy hy
To samo oni mogą powiedzieć o nas, z tego powodu co my jemy
Kwestia innej kultury, to raz.
Dwa że na tamtych rejonach panował tak skurwysyński głód że ludzie wpierdalali korę z drzew żeby przeżyć.
Różne narody w różny sposób poradziły sobie z najbardziej kurewską ideologią jaką jest komunizm. Ale piętno zostało. To co jest na filmie jedzone jest raczej przez najbiedniejsze społeczności na wsiach gdzie nie ma nawet prądu i bieżącej wody. W mieście raczej nikt tego nie jada, no chyba że w restauracjach które serwują takie "przysmaki" i dzisiaj jest to traktowane raczej jako ciekawostka.
W chinach są knajpy serwujące larwy chrząszczy wielkości kciuka i inne dziwactwa. Przynajmniej jak byłem ostatnio to były. Ale to było jakieś 8- 9 lat temu. Więc mogło się sporo pozmieniać.
Dwa że na tamtych rejonach panował tak skurwysyński głód że ludzie wpierdalali korę z drzew żeby przeżyć.
Różne narody w różny sposób poradziły sobie z najbardziej kurewską ideologią jaką jest komunizm. Ale piętno zostało. To co jest na filmie jedzone jest raczej przez najbiedniejsze społeczności na wsiach gdzie nie ma nawet prądu i bieżącej wody. W mieście raczej nikt tego nie jada, no chyba że w restauracjach które serwują takie "przysmaki" i dzisiaj jest to traktowane raczej jako ciekawostka.
W chinach są knajpy serwujące larwy chrząszczy wielkości kciuka i inne dziwactwa. Przynajmniej jak byłem ostatnio to były. Ale to było jakieś 8- 9 lat temu. Więc mogło się sporo pozmieniać.
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Powtórze swój komentarz który napisałem pod podobnym filmikiem: Skośnoocy to najobrzydliwsza rasa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów