📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja jebie.... jak można zjeść coś z gównem i flakami w środku
To też są dzikusy
@up co ma jedno wspólnego z drugim? Jak nie rozumiesz nie trzeba się wstydzić tylko zapytać
@up co ma jedno wspólnego z drugim? Jak nie rozumiesz nie trzeba się wstydzić tylko zapytać
żarłeś pewnie kilka razy a nawet nie wiedziałeś.
a teraz poważnie:nie będę obstawiał ale to są młode szczury czy nietoperze?
No niby słyszałem że wymieniali się własnymi dziećmi by swojego nie jeść ale kurwa mać, ostro im się wpierdalanie świeżego wkręciło.
dwa pytania
1.W 8 sekundzie to płody szczeniaków czy myszy ?
2. To w 18 sekundzie to płody szczeniaków?
1.W 8 sekundzie to płody szczeniaków czy myszy ?
2. To w 18 sekundzie to płody szczeniaków?
Tak wygląda kuchnia u @janlewa. Pierdoli cały czas o żydach i murzynach a sam pewnie ma chińskie albo wietnamskie korzenie.
A wiecie, że chujnia jewropejska też planowała promować tę żywność u nas?
jessjess napisał/a:
A wiecie, że chujnia jewropejska też planowała promować tę żywność u nas?
tylko, że to co on je jest zdrowsze niż ten śmietnik w "polskich" marketach. Polska żywność jest wywożona w setkach ton, a sprowadzają syf na chemii, a te niby zdrowe "owoce" czy warzywa to większości pestycydy z chemią. Szczury by tego nie ruszyły, a polak myśli, że witaminy wpierdala.
dla mnie to oni wszyscy wyglądają trochę jakby mieli zespół downa
up bo maja. Ja rozumiem ze ludzie chca jesc zdrowo. tylko ze co jak co ale zoltki maja taki dostep do normalnej zdrowej zywnosci ze jedzenie takiego scierwa traktuje jako przejaw debilizmu... cos ala u nas w Pl osoba, ktora sie jara ze trenuje crossfit studiuje prawo i do tego je warzywa...
Marudzicie.... Ja się nawet ucieszylem:-) bo doszedłem do wniosku ze kota zastapie taka zolta kurewka... Szczury wylapie.. Aple wyprodukuje... I dupa uszczęśliwi;)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów