18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Od 2:45 menu "ulubionej" kuchni jenieckiej

Tu z kolei przykład jak demokratycznie wybierane dbają o swój lud w najprostszych sytuacjach życiowych

Zgłoś
think666 2012-11-08, 16:15 1
To jest kurwa mój kot...

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
ilves 2012-11-08, 16:30 1
To je po francusku, tego nie przeczytasz!

Całujcie mnie wszyscy w dupę. :3

youtube.com/watch?v=m00udFijVf0
Zgłoś
Graboss 2012-11-08, 16:39 13
drugi filmik 1:15 zdrowo popierdolił po prawej
Zgłoś
yoshi88-88 2012-11-08, 18:04 11
Jezu co on pierdoli , jak zwykle kurwa , nie zajmię się podróżowaniem tylko o kuchni pierdoli teraz.
Kuchnia polska może i jest nieco ciężka , ale z czego się orientuję to chodzi w niej o charakterystyczne przyprawy - nie ma nic na świecie lepszego niż micha żuru i kurwa gar babcinnego bigosu
Kuchnia niemiecka - nie wyrażam się bo nie znam jej za bardzo
Kuchnia francuska - kurwa w kazdej knajpie w Paryżu dogadasz się po angielsku , no i jest to wykwitna kuchnia , sorka - ale takie ma tradycje a temu "katolowi" chyba głownie o tradycje chodzi

No a kwintesencją jego pierdolenie jest to , że nie wie co to jest ratatuj , albo adler. Nosz kurwa , serio wystarczy w wiki wpisać , albo otworzyć pierwsząl lepszą książkę kucharską - bo to jest abecadło kuchni. Jeszcze on , wielki podróżnik a kurwa nie wie.
Bo on chce szybko zamówić -to zapierdalaj do maca , subłeja albo na kebsa - problem z głowy
Zgłoś
soqu1 2012-11-08, 18:29 38
yoshi88-88 napisał/a:

nie wie co to jest ratatuj , albo adler. Nosz kurwa , serio wystarczy w wiki wpisać , albo otworzyć pierwsząl lepszą książkę kucharską

Na randce w restauracji:
Kelner: czy chcieliby państwo złożyć zamówienie?
Klient: a wie pan gdzie jest najbliższa kawiarenka internetowa, bo muszę wyszukać na wikipedii czym są te potrawy, co je serwujecie...
Zgłoś
S................l 2012-11-08, 20:13
yoshi88-88 błędnie też zakładasz, że ktoś nakurwi do Paryża na obiad. Często ludzie idą do mniejszych miejscowości albo po prostu są na południu, więc mają miasta takie jak Cannes, czy Nicea. Byłem i wiem, że żabojady po anglais ne parle vu, więc musisz w ich języku prawie na migi się porozumiewać, jeśli nie znasz franca, dobrze, że ja miałem na lekcjach trochę i dostęp do neta był, ale i tak przechuj
Zgłoś
DinAlt 2012-11-08, 21:49 1
Jak on mnie wnerwia ten katol powalony. Lubię jego stare filmy podróżnicze,ale teraz jego ego wyleciało wyżej Felixa, tylko spaść nie chce. Kretyn, kuchnia polska przedwojenna była dobra, a teraz fe. Co on wiem o przedwojniu!? Kretyn jeden. Inne kuchnie też złe, bo jedyna dobra to w południowej hameryce pewnie. Sorry, wnerwia mnie kolo tymi pierdołami co opowiada teraz.
Zgłoś
Ant1984 2012-11-08, 22:44 15
Cejrowskiemu mogę postawić piwo jeszcze przed obejrzeniem filmiku i nigdy później nie żałuję.

Jeszcze się nie spotkałem, żeby on powiedział coś, co jest niemądre, czy nieprawdziwe.

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
Zgłoś
krishna 2012-11-08, 22:44 3
kurwa, już wolę oglądać Urbana od tego pajaca..
Zgłoś
s................r 2012-11-08, 22:53
ma racje, też nie lubie tej polzki
Zgłoś
s................n 2012-11-08, 22:57 1
to sobie kurwa idź i zamknij się z Urbanem w tym koszu na śmieci co ostatnio prezentował.
Zgłoś
Nikloon666 2012-11-08, 23:01 1
Kurwa, co on gada,skoro sam przyznał że jest to opisane pod spodem i wszystko jest git,to do czego on się dopierdala,a tak swoją drogą to w każdej kuchni jest coś dobrego,a każdy je ile uważa (nie każdy wpierdala jak świniak tucznik i zalewa się toną piwa), i tylko cymbał się dopierdala do czegoś takiego. Nie lubisz,nie jedz,twoja sprawa - przecież nie stoi Ci typ z lufą przy łbie i mówi żryj to czy tamto...nonsens jak chuj, lubię go (ale czasem odbija mu się tym zaściankowym katolem , mimo że jest inteligentny)
Zgłoś
PRG 2012-11-08, 23:03
Jaki on jest głupi...
Nie wie co to fenkuł czy inne wymyślne warzywo to sie pyta kurwa kelnera, problem z głowy.
Zgłoś
Gizmobba 2012-11-08, 23:10 11
@Ant1984

W 100% sie z tobą zgodze

Czytając kilka komentarzy krytykujących słowa P.Cejrowskiego potwierdza się mój pogląd o Polakach ze polak to debil !! Bo najlepiej jest kurwa siąść na dupie, zarabiać "jałmużnę" (czyt. 1250 brutto) i nie wtykać nosa w żadne sprawy co jego w znaczny sposób nie dotycza !!. Typowe myślenie polaka to jest:
1. Przeżyć do wypłaty ( bo na huj szukać lepiej płatnej roboty czy zrobić jakieś kursy/uprawnienia, byle by gorzej nie było)
2. Podpierdolić czasem by zostać w robocie w razie zwolnień ( to już pozostawię bez komentarza)
3. Wybierać mniejsze zło podczas wyborów ( No tak kurwa niech okradają nas dalej zasrane komuchy w rządzie. Bo oni w dupie maja dużo i ważne żeby oni mieli bo co ich 40 milionów polaków obchodzi).

A zastanówcie się dlaczego "Dług publiczny" rośnie ?? z jakiej to kurwa racji jest tak nazwane ?? Bo to jest po to żeby inny mógł kraść bo wie ze debil polaczek na etacie to odda, oni moga zrobić podwyżkę vat, akcyzy, i innych bzdurnych podatków (np. Podatek od wzbogacenia, ten kto ma auto i byl w skarbówce zapłacić 2% podatku od kupionego auta to wie o czym mowie).

Tym na wiejskiej tak naprawdę nie zależy na takiej osobie jak ty czy ja !! oni od 20 lat maja sie dobrze i juz tyle nakradli ze nawet jak sie nie dostana na kolejna kadencje to bd mieli za co zyc !! a wybierajac ciagle tych samych komuchów to w polsce bedzie jeszcze gorzej, i ci rozsadni niech wybieraja mądrze i łażą na te zasrane wybory bo tak naprawde to 48% polaków wybiera a 120% narzeka !!

Już nie bede nawet pisał co mówia o nas za granica bo nie wiem czy bym do rana skończył. Tyle odemnie Amen

Ps. Do moderatora proszę o zostawienie tego posta lub wlepienie od razu bana bo mnie juz wkurwia postawa polskiego społeczeństwa. Pozdro

Gimbaza do ataku możecie smiało hejtowac
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów