@Ant1984
W 100% sie z tobą zgodze
Czytając kilka komentarzy krytykujących słowa P.Cejrowskiego potwierdza się mój pogląd o Polakach ze polak to debil !! Bo najlepiej jest kurwa siąść na dupie, zarabiać "jałmużnę" (czyt. 1250 brutto) i nie wtykać nosa w żadne sprawy co jego w znaczny sposób nie dotycza !!. Typowe myślenie polaka to jest:
1. Przeżyć do wypłaty ( bo na huj szukać lepiej płatnej roboty czy zrobić jakieś kursy/uprawnienia, byle by gorzej nie było)
2. Podpierdolić czasem by zostać w robocie w razie zwolnień ( to już pozostawię bez komentarza)
3. Wybierać mniejsze zło podczas wyborów ( No tak kurwa niech okradają nas dalej zasrane komuchy w rządzie. Bo oni w dupie maja dużo i ważne żeby oni mieli bo co ich 40 milionów polaków obchodzi).
A zastanówcie się dlaczego "Dług publiczny" rośnie ?? z jakiej to kurwa racji jest tak nazwane ?? Bo to jest po to żeby inny mógł kraść bo wie ze debil polaczek na etacie to odda, oni moga zrobić podwyżkę vat, akcyzy, i innych bzdurnych podatków (np. Podatek od wzbogacenia, ten kto ma auto i byl w skarbówce zapłacić 2% podatku od kupionego auta to wie o czym mowie).
Tym na wiejskiej tak naprawdę nie zależy na takiej osobie jak ty czy ja !! oni od 20 lat maja sie dobrze i juz tyle nakradli ze nawet jak sie nie dostana na kolejna kadencje to bd mieli za co zyc !! a wybierajac ciagle tych samych komuchów to w polsce bedzie jeszcze gorzej, i ci rozsadni niech wybieraja mądrze i łażą na te zasrane wybory bo tak naprawde to 48% polaków wybiera a 120% narzeka !!
Już nie bede nawet pisał co mówia o nas za granica bo nie wiem czy bym do rana skończył. Tyle odemnie Amen
Ps. Do moderatora proszę o zostawienie tego posta lub wlepienie od razu bana bo mnie juz wkurwia postawa polskiego społeczeństwa. Pozdro
Gimbaza do ataku możecie smiało hejtowac