📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To tak jak w tym kawale:
-Tato, kup mi kucyka pony.
-co to k🤬a jest kucykapon???
-Tato, kup mi kucyka pony.
-co to k🤬a jest kucykapon???
~Jaczuro napisał/a:
A do tego są tak bardzo dyskretni i zupełnie nie szukają atencji, że aż pokazano ich w telewizji.
nikt nikomu nie każe tego oglądać, nie pasi? przełącz kanał
Chcesz być deklem umysłowym w odosobnieniu swoim i innych dekli ? Proszę bardzo.
Ale nie sugeruj nauczania dzieci w szkole że fajnie jest być p🤬lonym kucykiem.
To tak a propo nauczania chłopców źe pan w sukience jest k🤬a normalny...
Ale nie sugeruj nauczania dzieci w szkole że fajnie jest być p🤬lonym kucykiem.
To tak a propo nauczania chłopców źe pan w sukience jest k🤬a normalny...
Ja dalej chyba do końca nie rozumiem co obejzalem ... Albo szok trwa dalej albo to ptsd. Jakoś tak do końca nie ogarniam tego moim umysłem albo może dlatego że nie chodziłem do gimnazjum.
homoseksualizm to orientacja seksualna, więc to porównanie jest zwyczajne błędne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie