Porównajmy to do czerwonych pederastów którzy swoją seksualność chcą nam siłą wpierdalać w każdą dziedzine życia... od ustaw do nauczania w przedszkolach.
I to jest zajebiste. Grupa ludzi ma popierdolone fetysze seksualne, jadą na jakieś zadupie i we własnym gronie się bawią. Nikogo nie krzywdzą i nikogo nie zmuszają do tolerancji, uczenia o tym w szkołach czy publicznych toalet dla ludzi-koni.
Porównajmy to do czerwonych pederastów którzy swoją seksualność chcą nam siłą wpierdalać w każdą dziedzine życia... od ustaw do nauczania w przedszkolach.
A do tego są tak bardzo dyskretni i zupełnie nie szukają atencji, że aż pokazano ich w telewizji.
No tu masz racje. Ale to już kwestia spierdolenia telewizji która promuje takie gówno. Podejrzewam że telewizji o przekazie liberalnym.
I to jest zajebiste. Grupa ludzi ma popierdolone fetysze seksualne, jadą na jakieś zadupie i we własnym gronie się bawią. Nikogo nie krzywdzą i nikogo nie zmuszają do tolerancji, uczenia o tym w szkołach czy publicznych toalet dla ludzi-koni.
Częściowo się z tobą zgadzam.
Niezmanipulowany
Ważne, że są szczęśliwi.
Ale ja za to jestem kurwa smutny
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów