📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kuku Ruku to jest zdrowe, cudo z masy kakaowej... polewane heroiną i od tego dzieci giną ta wersja piosenki bardziej się mi podobała
… sarkazmu się chwyta.
… sarkazmu się chwyta.
a gumy turbo pamiętacie i wymiany turbówkami?
a gumy turbo pamiętacie i wymiany turbówkami?
Naklejki schodziły z szafek dopiero po użyciu rozpuszczalnika
niech no tylko gimbaza zobaczy tą wstawkę, to zaraz zacznie się jazda: "jaka zjebana grafika, co za denna animacja, ja bym to lepiej w paincie zrobił..." etc.
Także za przeproszeniem sadolek i sadolów mojego pokolenia: GIMBAZA, spierdalać od naszego dzieciństwa!!
BTW. kuku ruku - mhmmm...
Także za przeproszeniem sadolek i sadolów mojego pokolenia: GIMBAZA, spierdalać od naszego dzieciństwa!!
BTW. kuku ruku - mhmmm...
Anonymous~ napisał/a:
Kuku Ruku to jest zdrowe, cudo z masy kakaowej... polewane heroiną i od tego dzieci giną ta wersja piosenki bardziej się mi podobała
Była też podobna wersja: Kuku Ruku jest chrupiące i kosztuje dwa tysiące, nadziewane kokainą i od tego dzieci giną
Buhaj123 napisał/a:
Kurde a powiem wam że nie pamietam tych wafelków... Z tamtych czasów to pierwsze co mi do głowy przychodzi to RAFULSY, picie w woreczku i prenumerata kaczora donalda:)
no i nic dziwnego, że nie pamiętasz bo za gnojek jesteś
O jezus maria jak czlowiek by chcial tak wejsc do sklepu gdzie sprzedaja slodycze z dawnych lat... po raz pierwszy wydalbym cala wyplata na cos innego niz alkohol.
Nagle wszyscy z sadola wielcy smakosze kuku ruku, kogo wy gimbusy chcecie oszukać ? Ja osobiście nie pamiętam tychże batonów, choć jestem rocznik 91, może mama mi kupowała...i sama zjadała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów