📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I złap się później takiej rurki w autobusie
gościo się bawi gumką od majtek, wielkie halo
@up Choć pobawisz się moją gumką od majtek. - Tak ci to wujek tłumaczył?
O kurwa, jak to dobrze, że ja zawsze gdy jadę autobusem to mam w ręku jakieś Metro albo inną darmową gazetę... i przez nią trzymam się rur...
Co się czepiacie... może akurat do puszki dolewał.
W.S.N.R. napisał/a:
O kurwa, jak to dobrze, że ja zawsze gdy jadę autobusem to mam w ręku jakieś Metro albo inną darmową gazetę... i przez nią trzymam się rur...
pajacu tą gazetę nie tylko ty trzymaleś
@UP pajacu, a mnie tam się wydaje, że mniej osób trzymało w ręku taką gazetkę niż rurkę w autobusie.
Co sadol robi z człowiekiem, że wystarczy przeczytać tytuł i już wiesz co będzie
Ale trzeba być pizdą żeby nie podejść do tego jebanego perwersa i mu nie wyjebać w ryj.
Ja pierdolę, wy nie macie czego oglądać tylko jakiegoś pijaka w autobusie co mu fiut wypełza z rozporka? aż takimi pederastami jesteście?
hellbwoi
Napisałem że się bawi ,,swoją,, gumką , ale widzę masz marzenia ,nieodkryte Myśli , spoko
rozumiem
mydełko FA i tym podobne
kilku gimnazjalistów w rurkach ci przyklaszcze, ale spoko
jestem tolerancyjny dla PEDAŁÓW
bo nie zrzucam ich z najwyższego budynku w mieście
Napisałem że się bawi ,,swoją,, gumką , ale widzę masz marzenia ,nieodkryte Myśli , spoko
rozumiem
mydełko FA i tym podobne
kilku gimnazjalistów w rurkach ci przyklaszcze, ale spoko
jestem tolerancyjny dla PEDAŁÓW
bo nie zrzucam ich z najwyższego budynku w mieście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów