Właściciel pewnie PiSowiec na zasiłku - dobrze psa wytrenował
Idź matce w twarz napluć za to, że na ciebie 500+ bierze, szmata jebana....
Ale to zjawisko u zwierząt jest bardzo częste. U sąsiada rasowy samojeb co ma własny basen, i podgrzewane lóżko też potrafi tak przełazić cały spacer z podkuloną łapą, a jak dostanie żryć to zaczyna normalnie chodzić. Zwierzęta zauważają że udając chorobę są lepiej traktowane, przyciągają uwagę i znacznie częściej dostają jeść. Zupełnie jak nasza rodzima patola co nie chodzi do pracy i wyciąga rączki po zasiłki i żarcie z Caritasu.
A teraz po 500+ biorą.
Płodzą dzieci i niech państwo opiekuńcze daje.
Do tego wszelakie zniżki, obniżki, specjalne traktowanie...
Ale to zjawisko u zwierząt jest bardzo częste. U sąsiada rasowy samojeb co ma własny basen, i podgrzewane lóżko też potrafi tak przełazić cały spacer z podkuloną łapą, a jak dostanie żryć to zaczyna normalnie chodzić. Zwierzęta zauważają że udając chorobę są lepiej traktowane, przyciągają uwagę i znacznie częściej dostają jeść. Zupełnie jak nasza rodzima patola co nie chodzi do pracy i wyciąga rączki po zasiłki i żarcie z Caritasu.
Nie wiedziałem, że psy tak umieją. Ciekawe info, obadam.
Natomiast intuicyjnie obstawiałem, że zwierzak tak się ucieszył ze ma żarcie, że aż 'zapomnial' o bólu na chwilę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów