Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dobrze,dzieciństwo tak szybko przemija.
podpis użytkownika
Majster BiedaTe dzieci będą później poważnie chore
I smród spalin prosto w ryj.... Myślenie ameby..
Te dzieci będą później poważnie chore
Z doświadczenia wiesz?
[ Dodano: 2025-03-20, 09:36 ]
To jest rekrutacja do przedszkola Formozy
To jest Ruda Śląska. Bliżej mają do JWK w Lublińcu lub Agatu w Gliwicach

Ale nie jestem pewny, czy oni mają swoje przedszkola.
Z doświadczenia wiesz?
To jest Ruda Śląska. Bliżej mają do JWK w Lublińcu lub Agatu w Gliwicach
Ale nie jestem pewny, czy oni mają swoje przedszkola.
nie z doświadczenia, moi rodzice nigdy by mnie nie narazili na wąchanie spalin 2 metry od rury wydechowej...
Po to zakładamy te wszystkie czujki, żeby chronić swój organizm.. W Polsce jest najwięcej czujek smogowych, czyli jako społeczeństwo powinniśmy być najbardziej świadomi niebezpieczeństw.. Wejdź sobie na stronę airly . org to sam się przekonasz
nie z doświadczenia, moi rodzice nigdy by mnie nie narazili na wąchanie spalin 2 metry od rury wydechowej...
Po to zakładamy te wszystkie czujki, żeby chronić swój organizm.. W Polsce jest najwięcej czujek smogowych, czyli jako społeczeństwo powinniśmy być najbardziej świadomi niebezpieczeństw.. Wejdź sobie na stronę airly . org to sam się przekonasz
Mieszkasz w mieście?
Mieszkasz w mieście?
tak, jeśli chodzi o powietrze to niestety..
I smród spalin prosto w ryj.... Myślenie ameby..
Te dzieci będą później poważnie chore
Weź Ty się chłopie ogarnij w kondomie chowany byłeś czy co? Naczytałeś się c🤬jowizn, które próbują nam wbić do głowy i prawisz tu morały panie ekoczłeku.
Tak wyglądało kiedyś beztroskie dzieciństwo mnóstwo pomysłów czasem głupich ale i też fajnych...
Nie to co teraz w telefonach i komputerach całe wakacje siedzą.
tak, jeśli chodzi o powietrze to niestety..
Czyli przyznajesz, że i tak od dziecka wdychasz spaliny, niekoniecznie dobrze się przy tym bawiąc, n'est-ce-pas?
Tak wyglądało kiedyś beztroskie dzieciństwo mnóstwo pomysłów czasem głupich ale i też fajnych...
Dlatego teraz tyle raków płuc i innych zj🤬ych chorób.. Boomerzy może nie byli wtedy świadomi, ale że milenialsi popełniają te same błędy to już po prostu głupota..
[ Dodano 2025-03-20, 09:58 ]
Czyli przyznajesz, że i tak od dziecka wdychasz spaliny, niekoniecznie dobrze się przy tym bawiąc, n'est-ce-pas?
Dlatego sprawdzam na airly czy wychodzić do centrum..
I tak jak jest ciepło to najczęściej od razu sp🤬alamy rowerami z kumplami za miasto

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie