📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:21

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McQurwa napisał/a:
Jestem zaskoczony przyczepnością opon, wie ktoś co to za model?
może przy starcie gościa ktoś popchnął?

McQurwa napisał/a:
Jestem zaskoczony przyczepnością opon, wie ktoś co to za model?
Znajomy robi kulig swoim dzieciakom Traxxasem X Maxx, może to być ten model... tylko nie wiem po co ten grzybek w elektryku.
hfbnmiuytp napisał/a:
Nie możliwe- ekspert.
Niemożliwe-ekspert.

takie małe oponki nie maja dość przyczepności by pociągnąć człowieka, z ołowiu chyba musiał by być ten samochodzik zrobiony ... fejk
mikecc napisał/a:
Takie "samochodziki" lepiej się do tego nadają
Za Porsche zawsze piwo. Tak brzydkie auto, a tak cudowne. No nie mam słów .
Najprawdziwsza prawda. Tak było.
Różnica współczynników tarcia na śniegu. Nawet takie małe, j🤬e w otwór, kółeczka razy cztery z bieżnikiem
mają większy współczynnika tarcia na śniegu niż jakieś, k🤬a, j🤬e plastikowe gówno - całkowicie płaskie, gładkie i o stosunkowo
dużej powierzchni. K🤬a, każdy murzyn wam to powie
poczytajcie w internecie
Różnica współczynników tarcia na śniegu. Nawet takie małe, j🤬e w otwór, kółeczka razy cztery z bieżnikiem
mają większy współczynnika tarcia na śniegu niż jakieś, k🤬a, j🤬e plastikowe gówno - całkowicie płaskie, gładkie i o stosunkowo
dużej powierzchni. K🤬a, każdy murzyn wam to powie
poczytajcie w internecie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie