Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
, idiota i tak pozostanie idiotą
Dokładnie! Wszyscy wiedzą, że nic cię nie wyleczy.
a wogóle wiadomo kto to jest? modnie popierać tego Pana ale co my tak naprawdę wiemy i jaką mamy pewność?
No tak, lepiej głosować na Rudego bo to sprawdzony skurwysyn
Czasem starsi ludzie mają tak, że się błąkają. Idą przed siebie, nie wiedzą co się dzieje dookoła, czują się zagubieni i nie ogarniają co się dzieje dookoła. To jest chyba z Alzheimerem związane, ale tego nie jestem pewien.
Pierdolisz, że aż przykro. Korwin swoją kondycją umysłową rozpierdoliłby cie tak, że sam byś dostał Alzheimera.
W dupie mam to że przyszedł tam Mikke ... paradował jak prezes wsi i osiedla w garniaku ... udowodnić chciał jakim to on nie jest szlachcicem ?
Bardziej mnie interesował fakt że mamy przyjebanych ludzi niby "kibiców" którzy zamiast zachowywać się jak na człowieka przystało to ganiają z petardami rzucając w normalnych nikomu nie przeszkadzających kibiców ... pytanie tylko jak to kurewstwo wytępić ?
Good take this shit out of my sight
Nie wiedziałem, że w gajerku od razu się szlachcicem staje
A od Janusza się odpierdol.
klakierzy korwina to zwykle mlodzi bo mikke zwyczajnie wypieprza z partii jak ktos staje sie zbyt wazny wystarczy przesledzic jego 'kariere"
januszek zdobywa popularnosc wsrod osob ktore nie wiedza ze gada te same dyrdymaly od 20 lat a w merytorycznej dyskusji rurka mu szybko mieknie ale coz
jak mowilem w ugrupowaniu mikkego przewazaja mlodzi bo z wiekiem rozumieja ze liczy sie tylko wodz
uwaga zaraz wpadnie tu jakis klakier korwina jeden z tych co to nabijaja komentarze pod filmami na jutubie a na wyborach wychodzi ze znow kilka setnych procenta dostal;]]]]]]]]]]]]]
klakierzy korwina to zwykle mlodzi bo mikke zwyczajnie wypieprza z partii jak ktos staje sie zbyt wazny wystarczy przesledzic jego 'kariere"
januszek zdobywa popularnosc wsrod osob ktore nie wiedza ze gada te same dyrdymaly od 20 lat a w merytorycznej dyskusji rurka mu szybko mieknie ale coz
jak mowilem w ugrupowaniu mikkego przewazaja mlodzi bo z wiekiem rozumieja ze liczy sie tylko wodz
Wole być klakierem nie frajerem Tuska. A dla Ciebie Pan Korwin
Co do Korwina, ma on bardziej poukładane w głowie niż większość "elity politycznej" naszego państwa. Śmieszne jest ubliżanie mu, to tak jakby zobaczyć na filmiku przykładowego "Kowalskiego" spod 5. i mówić, że się lansuje bo znalazł się w Warszawie jak miliony innych.
P.S Korwina i jego tok myślenia popiera więcej ludzi niżeli nas wszystkich tu razem wziętych
Po chwili:
"O kurwa, gliny, spierdalamy!"
I całe towarzystwo jak sarenki przeskakuje przez barierki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów