📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Idealne warunki
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
I dlatego ten program był, jest i bedzie kultowy, i nic juz tego nie zmieni
Hugo Dionizy Steinhaus
Morda chamie i na pole a nie się wtrącasz w sprawy poważne .
Morda chamie i na pole a nie się wtrącasz w sprawy poważne .
@up Nie wiem, komu odpowiedziałeś w zasadzie, a już czy na poważnie, czy tonem Waldusia, to naprawdę nie mam pojęcia.
Zdzisław Kamiński i Andrzej Kurek. Wszystkie dzisiejsze badziewia na Discovery czy podobnych mogą im co najwyżej opierdolić pęto. O naszej reżimowej TV to nawet nie warto wspominać bo to najniższa warstwa szamba. CHWDPIS.
siwybis napisał/a:
Zdzisław Kamiński i Andrzej Kurek. Wszystkie dzisiejsze badziewia na Discovery czy podobnych mogą im co najwyżej opierdolić pęto. O naszej reżimowej TV to nawet nie warto wspominać bo to najniższa warstwa szamba. CHWDPIS.
Ja akurat lubię "Sondę2" i "Jak to jest zrobione", Galileo też jest fajne, gdyby były tam Polskie reportaże, a nie Niemieckie tylko ze zmienionym tekstem i polskim lektorem,. Nie wiem do czego z Discovery porównywałeś Sondę, bo aktualnie tam chyba same badziewne paraseriale typu "Wojny o kontenery" i inne Trudne Sprawy ... papka dla mózgu a nie programy edukacyjne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów