📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Miał się prawo wkurwić.
a jakby tobie jakis gość caly czas kurwa szarpał albo dotykał to nie zdenerwowalbys sie?
No i bardzo dobrze, koleś nagrywa wywiad prowadzony przez dziennikarkę TVP, sam będąc operatorem razem z nią wysłanym, to ma chyba prawdo do dobrych zdjęć. on ma profesjonalny sprzęt, i jest profesjonalistą, a nie jakimś zjebem z komórką wpierdalającym się w cudzy kadr.
a mógł zabic
Chiny:Stopa bezrobocia 6,5% (2011)
Deficyt budżetowy 1,8% PKB (2011)
Ludność poniżej progu ubóstwa 13,4% (2007)(w roku 83 powyzej 50% )
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
Pozdrawiam
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
Przeszkadzają mu w pracy, co to kamerzysta nie człowiek? To jego robota, by nagranie było profesjonalnie wykonane, każdy by się zdenerwował.
hahahaha, "przeestan si denerwowac" ahahha jeszcze powinno byc przed tym "Krzychuu, przestan sie denerwowac" ;p
RottenFetus napisał/a:
No i bardzo dobrze, koleś nagrywa wywiad prowadzony przez dziennikarkę TVP, sam będąc operatorem razem z nią wysłanym, to ma chyba prawdo do dobrych zdjęć. on ma profesjonalny sprzęt, i jest profesjonalistą, a nie jakimś zjebem z komórką wpierdalającym się w cudzy kadr.
Wszędzie specjaliści...
Koleś to do którego to było skierowane nadawał na cała Polskę na żywo, jak wami kur** łatwo zmanipulować, nie jest z telewizji to od razu zjeb z telefonem...
linku nie mogę wstawić bo nie mam 20 postów ale mogę chętnym wysłać na pw link do zarchiwizowanego materiału
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów