📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No przeco BMW wpierdala paliwa jak rex, to po co ma stać jak może jechać ^^'
a tam kurwa beemki, caliberka - równolatek => to jest dopiero król szos, ze środka jeszcze koniecznie musi sączyć się jakieś eksplołżyn, w środku wiejski bonzo z ciemnymi okularkami i gębą niezmąconą myślą. Z daleka można rozpoznać takiego delikwenta , bo jak chce Cie wyprzedzać i redukuję do "jedynki" to jego bolid wydaję z siebie dźwięk podobny do startującego Boeinga
już od jakichś 3 lat największe bydło porusza się audicami
@up masz racje tico zawsze w modzie
hrns napisał/a:
już od jakichś 3 lat największe bydło porusza się audicami
A co, audi kupiłeś?
@up odjeb się od niego.
myślisz że jak masz 60letniego ViesWagona to jesteś mądrzejszy, lepszy, zabawniejszy i cała droga Twoja ? ehh jebać VAG group , HALA BMW i chuj ♥
myślisz że jak masz 60letniego ViesWagona to jesteś mądrzejszy, lepszy, zabawniejszy i cała droga Twoja ? ehh jebać VAG group , HALA BMW i chuj ♥
hahahaha słodkie, banda intelektualistów którzy utożsamiają się z kawałkiem blachy i gumy... jeden ch czym sie jeździ, od taniego w eksploatacji opla, czy bajeranckiej, wieszającej sie na progach bmw z profilami 30mm, to kultura a nie znaczek świadczy o poziomie kierowcy
Jaka kurwa kultura , jak od kilometra jest znak o zwężeniu lewego pasa to zjeżdżaj już na ten prawy pas , a nie do samego końca i wymusza wjazd.I nie chodzi o BMW czy AUDI . Kurwa .
ni rozumie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów