📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O jezusie przenajsłodszy.... już myślałem że ją przytrzaśnie tą klapą....
Zdrowo się uśmiałem XD piwko i pozdro!
O i wcale nie trzeba samochodu żeby coś zjebać.
Gdyby wam się spodobała kiedyś taka górnolotna panna to mam gotowca na podryw - fajnie napierdalasz tym kijkiem na tej małej gitarce.
palac.ireneusz napisał/a:
O jezusie przenajsłodszy.... już myślałem że ją przytrzaśnie tą klapą....
Racja, lata całe oglądam to gówno z sadola i ledwie wzdycham przy kolejnym barazolu zdeskowanym, czy kolejnym uciętym łbie, a tym bardziej przy kolejnym gównianym materiale Flodzi. Tu uśmiałem się. Może nie do łez, ale rozbawiła mnie akcja.
@up
Runął już ostatni mur między nami
Nie mówimy ani słowa
Bo tego się nie da powiedzieć słowami
Nie dzieli nas nic
Nie dzieli nas nic
Nie dzieli nas nic
Nie dzieli nas nic
Nie mówimy ani słowa
Bo tego się nie da powiedzieć słowami
Nie dzieli nas nic
Nie dzieli nas nic
Nie dzieli nas nic
Nie dzieli nas nic
Dagom napisał/a:
@żmij
Powiedz mi w ludzkich słowach. Co to k***a jest?
Ja na ten przykład musiałbym nasrać na środku, aby to opisać.
Ta trzecia musiała być wpadką i to zrobioną w sylwestra po pijaku , no innego wytłumaczenia nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów