Oto PrtSc jednego z artykułów:
Portal już nie istnieje, więc próba wejścia na stronę jest daremna
Ale serio, zróbcie jakiś zbiorczy czy coś, albo po prostu w komentarzach dawaj następne. Piwa i tak dostaniesz, nie martw się.
Długo zastanawiałem się czy coś napisać... Ktoś tu pisze o kulturze używając zamiast przecinków i kropek samych wulgaryzmów. Sporo prawdy jest w słowach przedmówców o zachowaniu starszych ludzi , ale gimbusy też będziecie starzy=jeżeli dożyjecie tego wieku, skupcie się więc na chwilę, wytężcie szare komórki niszczone podłym piwem i pomyślcie: jak już nikt nie będzie was traktował poważnie, jak będzie wam ledwo starczało na chleb, jak będą was bolały wszystkie członki , a ten najważniejszy już nie będzie chciał się podnieść, skóra będzie zwisać płatami, dzieci i wnuki nawet na imieniny nie zadzwonią, obetną emeryturę odbiorą rentę, w urzędzie i u lekarza omiotą was wzrokiem i oleją. Będziecie liczyli dni do śmierci, zazdrościli młodym ich zdrowia, miłości, urody etc.etc. To wtedy z uśmiechem i radością będziecie wymieniać serdeczności z przyszłymi gimbusami. Zachowanie staruszków wnerwia , ale uśmiechnij się masz więcej życia przed sobą i tym się CIESZ Olej to- uśmiechnij się do marudy -Czy wasi rodzice , dziadkowie są święci- też tacy są i też was tak "wk...." O czym ja piszę ?
Nie chcę piwa- Mam Was w " dupie"
plumMam kurwa dość tych starych dziadów, bo im się kurwa należy...jak człowiek prawie ledwo żywy bo z gorączką to nie wpuszczą bo on był wcześniej i jest kolejka... co było dalej to już nie chce mi się pisać
tak właśnie jest kiedy ich kichy są wstrząsane spazmami oburzenia i nie mogą zdecydować czy chcą srać czy przemówić.wtedy pojawia się asekuracyjne ,,trochę kultury do starszych".
up
oby było więcej takich dziadków
Aktualni starsi ludzie są przyzwyczajeni do tego abyś puścił ich w kolejce do lekarza, sklepie i żebyś ustąpił mu miejsce w jakimkolwiek środku komunikacji.Najbardziej irytuje mnie to że jak ustąpię starszemu człowiekowi miejsca to nawet nie podziękuje-ba,siądzie i po pierwszym przystanku wysiądzie.Zwrócicie uwagę ile dziadków i babci stoi przed blokiem i dyskutuje nawet godzinę.Oczywiście na to jest siła i czas.
Dużo starszych osób, gdy nie ma co odpowiedzieć, to zasłaniają się wiekiem, większość z nich kończyła szkoły zawodowe i nie mieli czegoś takiego jak internet, więc nie ma się co dziwić, iż nie wiedzą jak odpowiedzieć innym. Pamiętam jak rozmawiałem z dziadkiem wiele razy, gdy czegoś nie wiedział, to często zasłaniał się wiekiem, np: będziesz starszy, to zrozumiesz, czy okaż więcej kultury. A poza tym chyba każdego by denerwowało, gdyby osoba młodsza o kilkadziesiąt lat by zwracała wam uwagę, czy udowadniała, że się mylicie.