Oto PrtSc jednego z artykułów:
Portal już nie istnieje, więc próba wejścia na stronę jest daremna
Powiem Ci jak tam było. Każdy miał możliwość napierdalania na moderacje, świat, ludzi.. słowem na wszystko. Bany dostawały tylko skurwiałe gimbusy i pojeby, które zamiast operować słowem jak szablą, ciskali kurwami jak cham cepem o pole.
Jak znasz lepszą stronę o tematyce "hejtowania", to zapodaj link. Ale jak nie znasz i pierdolisz 3po3, to nabierz moczu w usta i skończ z tymi 'przykurwnikami".
Slonx napisał/a:
Ciągle dowiaduję się, że ten portal to jakaś perełka, ale jakoś nikt nie może wkleić tekstu, który by o tym świadczył.
Dziecko, co ty pierdolisz.
Powiem Ci jak tam było. Każdy miał możliwość napierdalania na moderacje, świat, ludzi.. słowem na wszystko. Bany dostawały tylko skurwiałe gimbusy i pojeby, które zamiast operować słowem jak szablą, ciskali kurwami jak cham cepem o pole.
Jak znasz lepszą stronę o tematyce "hejtowania", to zapodaj link. Ale jak nie znasz i pierdolisz 3po3, to nabierz moczu w usta i skończ z tymi 'przykurwnikami".
Józef Ka. napisał/a:
Dziecko, co ty pierdolisz.
Nie zrozumiałaś mnie, dziewczynko.
Nie piszę o stronach dotyczących hejtowania. Piszę o tym, że po raz kolejny widzę jakiś mizerny tekst, a czytam, że stronka była rewelacyjna. Tego nie mogę zrozumieć. Co mnie obchodzi, co tam się działo, nigdy nie byłem, nie wiem. Jeżeli jednak uważasz, że to było coś, to dlaczego tego czymś nie poprzesz, tak, abym mógł się przekonać.
Nie zaprzeczam, może to była fajna strona, ale na razie widzę w tym co wklejasz nic specjalnego.
Jeżeli było tak jak mówisz, to bardzo się cieszę, pewnie było fajnie. Wklej jednak naprawdę dobry tekst, ale tekst, a nie ciekawą tematykę. Rzeźbić w tym, o czym napisał ten gość, każdy potrafi, z lepszym lub gorszym skutkiem. Wklej coś, co będzie świadczyło o poziomie tych ludzi i tej strony.