18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
W końcu muzułmanie zaczęli wprowadzać kolejne swoje tradycje w europie . Zamachy , gwałty , ataki maczetami już się wszystkim przejadły , pora na nowy trend Kwasem w twarz i nawet nie zdążymy się zorientować , a publiczne ukamienowanie nie będzie niczym nadzwyczajnym , oczywiście mam tu na myśli rozwinięty zachód europy

A na poważnie szkoda laski.Jeszcze w jej 21-urodziny. Akcja oczywiście Londyn

zrodlo w komentarzu

planeta.fm/Newsy/O-tym-sie-mowi/21-letnia-studentka-oblana-kwasem-Do-i...
Zgłoś
A................r 2017-06-29, 11:26 108
ależ się wkur... zdenerwowałem
kredy dajcie kredy będę pisał
Zgłoś
mateusos 2017-06-29, 11:33 5
Biore ja w ciemno
Zgłoś
Witeex 2017-06-29, 11:36 7
Bez makijażu nie jest już taka piękna.
Zgłoś
r................4 2017-06-29, 11:52
Piękna dziewczyna, szkoda
Zgłoś
100Burned 2017-06-29, 12:02 34
Wiecie czego się najbardziej boję w sytuacji gdyby jakiś karaluch tak potraktował bliską mi osobę?

1. Tego że bym go nie znalazł
2. Tego że z jakichś przyczyn nie udałoby mi się go przetransportować do pokoju służącego do oprawiania zwierzyny
3. Tego że zszedł by zbyt szybko.

Gdybyście mieli wybrać tylko jeden z trzech zestawów co by to było;

1. Tarka + perhydrol
2. Wiertarka + rozpierak
3. Akumulator + klemy

?
Zgłoś
sir_Alex 2017-06-29, 12:04
jeśli cipka i cycki całe, to nadal ruchable
Zgłoś
Mafiozo13 2017-06-29, 12:09 2
4.Spalenie żywcem
oczywiście powolne zaczynając od kończyn + jakiś zestaw nacinania, sypania solą, wyrywanie zębów i paznokci
zakończy się to śmiercią choć dla takie osoby to zbyt duża łaska, ale przynajmniej nikomu więcej nic nie zrobi

Aby uniknąć tego, co silne, trzeba uderzać w to, co słabe.
Sun Zi
Zgłoś
100Burned 2017-06-29, 12:14
Właśnie podczas realizacji punktu 4 jest bardzo wysokie ryzyko zejścia.

W ogóle po co zabijać? Oni się tego nie boją.

Za to weź żyj nic nie widząc, nic nie słysząc, nie czując dotyku, smaku, zapachu. Absolutna cisza i ciemność. Nawet nie wiesz czy majdasz girami, na dobrą sprawę nie wiesz czy jeszcze je masz. Pustka.

Podludź co kobiety oblewa kwasem, choćby pożył w tym stanie jeszcze rok to byłaby to dla niego wieczność. No taka kara to kara.
Zgłoś
~Velture 2017-06-29, 12:16 33
Cytat:

1. Tarka + perhydrol
2. Wiertarka + rozpierak
3. Akumulator + klemy

Muszę wybrać tylko jedno?
Jestem człowiekiem który lubi się targować. Daj dwa pierwsze a ja ci oddam nowy akumulator i klemy

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
100Burned 2017-06-29, 12:21 10
Panowie. Tak serio. Jestem spokojnym gościem co chce realizować się zawodowo, dbać o swoją kobietę, dom postawić etc. Nie chcę problemów.

Ale przez to co się dzieje boję się. O swoją przyszłą żonę, nie o siebie. Przez to że się boję nienawidzę niesamowicie.

Tak, ze trudno mi sobie z tym poradzić. Czasem zdarza się zobaczyć kałolicego na ulicy. Rzadko, ale jednak. Coś wtedy we mnie rośnie, nie wiem jak to opisać.

Też tak nienawidzicie tych stworzeń za to co robią?
Zgłoś
Moby_Dick 2017-06-29, 12:34 2
Chciała być modelką.
Teraz może zostać twarzą Domestosa

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
parolpl 2017-06-29, 12:37
Na tym ostatnim wygląda, jakby walnęła twarzą w tort.
Zgłoś
żmij 2017-06-29, 12:46 2
100Burned napisał/a:

Wiecie czego się najbardziej boję w sytuacji gdyby jakiś karaluch tak potraktował bliską mi osobę?

1. Tego że bym go nie znalazł
2. Tego że z jakichś przyczyn nie udałoby mi się go przetransportować do pokoju służącego do oprawiania zwierzyny
3. Tego że zszedł by zbyt szybko.

1. Tarka + perhydrol
2. Wiertarka + rozpierak
3. Akumulator + klemy

?

Sznurek, żyletka, sól i mrowisko.

parolpl napisał/a:

Na tym ostatnim wygląda, jakby walnęła twarzą w tort.

Fajny tort dostałeś

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
R................i 2017-06-29, 13:09 1
100Burned napisał/a:

1. Tarka + perhydrol
2. Wiertarka + rozpierak
3. Akumulator + klemy

Ja to staroświecki jestem. Rozgrzane obcęgi i paznokcie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów