Foremniak by ocipiała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie talent tylko setki godzin ćwiczeń, "talent" to taki wygodny termin bo zawsze można powiedzieć że się go nie ma i dalej siedzieć przed kompem.
Nie wiem, czy zauważyliście, ale w 99% przypadków, gdy ktoś w czymś wymiata, najczęściej ma skośne oczy. Myślę, że jest to uzależnione od długości penisa. Gdy ktoś ma 14 cm to raczej oznacza, że znajdzie dostatecznie dużo czasu, by całymi dniami trenować coś wymyślnego. I tak faktycznie:
Żółci - 14 cm - pro gra na wszystkich instrumentach, jakieś widowiskowe sztuki walki, efektowne sztuczki i takie tam.
Biali - 16-18cm - "zdrowy" poziom danej umiejętności, a jeśli ktoś w czymś wymiata jak Azjata to najczęściej jest to jedyna dziedzina, w której jest wirtuozem.
Murzyni - 20cm - nic nie potrafią, tylko spożywczaki by opierdalali.
Żółci - 14 cm - pro gra na wszystkich instrumentach, jakieś widowiskowe sztuki walki, efektowne sztuczki i takie tam.
Biali - 16-18cm - "zdrowy" poziom danej umiejętności, a jeśli ktoś w czymś wymiata jak Azjata to najczęściej jest to jedyna dziedzina, w której jest wirtuozem.
Murzyni - 20cm - nic nie potrafią, tylko spożywczaki by opierdalali.
@Ravager
myślę, że coś może być w tym co piszesz... Problem polega na tym jak się w takim przypadku opisać.
Nie najlepiej brzmi tekst: cześć, jestem Mukalele. Nic nie umiem, ale mam wielkiego penisa.
Ale też nie chciałbym mówić: Cześć, jestem Xiu, nic nie znajdziesz w moich spodniach, ale świetnie gram na siedemnastu instrumentach.
I dlatego cieszę się, że jestem pełnokrwistym Europejczykiem
myślę, że coś może być w tym co piszesz... Problem polega na tym jak się w takim przypadku opisać.
Nie najlepiej brzmi tekst: cześć, jestem Mukalele. Nic nie umiem, ale mam wielkiego penisa.
Ale też nie chciałbym mówić: Cześć, jestem Xiu, nic nie znajdziesz w moich spodniach, ale świetnie gram na siedemnastu instrumentach.
I dlatego cieszę się, że jestem pełnokrwistym Europejczykiem
jak to mówią "myślisz że jesteś w czymś najlepszy ale i tak zawsze znajdzie sie azjata który jest lepszy od ciebie "
Babcia zawsze powtarzała: jak jakiś jebany chińczyk jest do wszystkiego, to jest do niczego.
Jak potrafi zrobić tak, żeby zmienić się w białego to zajebiste. W innym przypadku koleś marnuje tyle czasu na te głupoty, co przeciętny białas na siedzenie przed kompem.
ciekawe czy czegoś nie umie???
Foremniak to by dostała wzwodu....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów