Kung-fu (z jęz. chiń., Gōngfu) – oznacza osiągnięcie czegoś przez ciężką i wytrwałą pracę. Nie da się ukryć, że duży wkład w nieprzeciętne umiejętności trenujących, ma cudowne działanie ryżu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
haha, a ja mam mp-40 i 20 min treningu i wygram...
Roll that shit, like that shit, smoke it
@Dr.Mengele
i chodzisz z nim spać i do sklepu po bułki
nawet własną babkę z nim dupczysz bo nie wiadomo co jej odbije
byle jakiego dresa spotkasz, dostaniesz w ryj, światło zgaśnie, a obudzisz się bez telefonu, portfela i twojego jebanego mp-40
@Aikenlól
prorok kurwa
i chodzisz z nim spać i do sklepu po bułki
nawet własną babkę z nim dupczysz bo nie wiadomo co jej odbije
byle jakiego dresa spotkasz, dostaniesz w ryj, światło zgaśnie, a obudzisz się bez telefonu, portfela i twojego jebanego mp-40
@Aikenlól
prorok kurwa
nic fascynującego... efekty ciężkiej pracy we wszystkim tak może być
z resztą kitajce są do tego przyzwyczajone
z resztą kitajce są do tego przyzwyczajone
I tak sobie myślę że mogłem się tego uczyć zamiast chodzenia do szkoły, kurde teraz to ja bym był mistrzem świata... i debilem. Wole wersje chodzenia do szkoły xD
a mnie ciekawi jedno czy taki mnich z klasztoru shoalin poradziłby sobie z profesjonalnym zawodnikiem mma?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów