18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cavern69 2022-12-03, 16:36 1
Przede wszystkim ten kolo to nie jest putin.
Zgłoś
T3RMINATOR 2022-12-03, 16:43 1
Jasiek93 napisał/a:

Podobnież dzisiaj narżnął w kalesony

Wypieprzył się na schodach.
Zgłoś
Meloskiu 2022-12-03, 17:10
świetbny film
Zgłoś
jjzz26 2022-12-03, 17:14 2
Swooniak napisał/a:

Jaki ten język jest zjebany, gorzej niż czeski...

Rosyjski piękny język.
Zgłoś
DMT 2022-12-03, 18:00 3
VeIture napisał/a:

Bez kitu on wygląda w chuj inaczej i się zachowuje niż kiedyś. Nie wnikam czemu ale to nie ta sama psychicznie osoba która była jeszcze rok temu.
Fizycznie też wygląda w chuj gorzej.

Istnieje coś takiego jak Deep Fake. Polecam zapoznać się z tematem... a nie, czekaj...

Nie wspomnę o tym, że ma pewnie z 10 sobowtórów...
Zgłoś
skywalker75 2022-12-03, 19:01 9
HenrykS. napisał/a:

, sprzedajne kurwy i tak cię nazwą onucą i ruskim trolem, koniecznie przez 2 S, jak to mają w zwyczaju te niedojeby, jakim cudem SS im się skojarzyło z kacapami...

Może przez pakt Ribbentrop -Molotow. Wspólny z hitlerowskim niemcami napad na Polskę. Masowe ludobójstwo Polakow w Katyniu. Obozy na Syberii gdzie zginęły, zamarzły umarły z głodu miliony , zamordyzm terror pogardę dla ludzkiego życia. Można by wymieniać godzinami.
Zgłoś
KrystekKrystek 2022-12-03, 20:04 1
skywalker75 napisał/a:

Może przez pakt Ribbentrop -Molotow. Wspólny z hitlerowskim niemcami napad na Polskę. Masowe ludobójstwo Polakow w Katyniu. Obozy na Syberii gdzie zginęły, zamarzły umarły z głodu miliony , zamordyzm terror pogardę dla ludzkiego życia. Można by wymieniać godzinami.

hitlerowskimi austro-niemcami jak już. A reszta ok.
Zgłoś
marcino_zly 2022-12-03, 20:55 4
JednorękiBandyta napisał/a:

Prawdą jest że unikalnym jedynym w swoim rodzaju i najbardziej rozbudowanym językiem i tak samo najtrudniejszym do nauczenia wśród jeżyków słowiańskich jest polski. Może to dlatego nigdy nas nie podbili nie zniewolili wytrzymaliśmy 123 lata nasz naród i język jakim się posługujemy to siła której wielu nie rozumie i która się teraz próbuje znowu zniszczyć właściwie cały czas jesteśmy atakowani(a to marsz niepodległości nazywani faszystami a to polskie obozy itp. itd. za takie gadanie takie osoby powinny odpowiedzieć prawnie ale cóż... nie mam nic do UKR a nie właściwie to mam bo 3/4 z nich nie powinno pobierać jakich kolwiek zasiłków a 1/4 czy nawet 1/6 co faktycznie uciekła przed wojną nie powie prawdy o tym tylko daj daj daj a mogliby się wypowiedzieć o banderze o Wołyniu i o swoich co biorą socjal a nawet tutaj nie mieszkają no normalni złodzieje ale wolą milczeć i daj daj daj i nic w zamian nie dadzą....
Niedługo mienie rok każdy z nas dał tydzień może więcej swojej pracy 40h z życia właściwie to zostało nam to ukradzione na tą pomoc i socjal wojna się skończy i znowu Polacy bd największymi jej przegranymi.... Powtórzy się scenariusz jak po II WS co niemcy dostali Plan Marshalla a polska gówno i będzie tak samo Ukrainę odbudują wejdzie kapitał a tutaj i tak wszystko sprzedane w pizdu ZŁ padnie bo 0 pokrycia w niczym kopalnie zasypywane nie zalewane jak wszędzie na świecie.
Nie wspominam już o innych złożach biznesach bo już dawno JudeUSA łapy na nich mają.
Napisałem całą tą produkcje tylko po to żeby to dotarło chociaż do 1 osoby i wkurwia mnie już to płaszczenie się przed UKR chcesz pomoc? pojdz znajdz rodzinę sprawdz ich historie i daj dziecku do ręki bo 90% tego co wrzucisz do koszyka w markecie to pojdzie do cwaniakow co przyjechali na darmowe zarcie i socjal a ty zapierdalaj od 6 rano... Mogliby nawet klatki kurwa sprzątać jak ktoś im mieszkanie udostępnia pare zl z czynszu by spadlo co kolwiek inicjatywy gdzie tak robią?
3 mln ludzi ponad to juz powinno dawno być o takich pomocach głośno a jest tylko daj daj daj albo czemu my tu już mieszkać nie możemy zle warunki itp itd...

Masz trochę racji a tak to się lecz, weź tabletki czy pigułki. Twoja sprawa.
Zgłoś
~Angel 2022-12-03, 21:28 5
T3RMINATOR napisał/a:

Wypieprzył się na schodach.

i zesrał z bólu

Zgłoś
svenio 2022-12-03, 21:35
Swooniak napisał/a:

Jaki ten język jest zjebany, gorzej niż czeski...

I kTo To mówi geneTyczna pomyłka błąd

~Angel napisał/a:

i zesrał z bólu

fake news heroes
Zgłoś
smc 2022-12-03, 21:37 1
Jaka ta kurwa brzydka.

Putin też
Zgłoś
pawel1024 2022-12-03, 22:03 3

Prawdą jest że unikalnym jedynym w swoim rodzaju i najbardziej rozbudowanym językiem i tak samo najtrudniejszym do nauczenia ... itp itd...

Bełkot kolegi biorącego pieniądze za komentarze,
Zgłoś
Wiewór 2022-12-03, 22:12 4

Prawdą jest że unikalnym jedynym w swoim rodzaju i najbardziej rozbudowanym językiem i tak samo najtrudniejszym do nauczenia wśród jeżyków słowiańskich jest polski. Może to dlatego nigdy nas nie podbili nie zniewolili wytrzymaliśmy 123 lata nasz naród i język jakim się posługujemy to siła której wielu nie rozumie i która się teraz próbuje znowu zniszczyć właściwie cały czas jesteśmy atakowani(a to marsz niepodległości nazywani faszystami a to polskie obozy itp. itd. za takie gadanie takie osoby powinny odpowiedzieć prawnie ale cóż... nie mam nic do UKR a nie właściwie to mam bo 3/4 z nich nie powinno pobierać jakich kolwiek zasiłków a 1/4 czy nawet 1/6 co faktycznie uciekła przed wojną nie powie prawdy o tym tylko daj daj daj a mogliby się wypowiedzieć o banderze o Wołyniu i o swoich co biorą socjal a nawet tutaj nie mieszkają no normalni złodzieje ale wolą milczeć i daj daj daj i nic w zamian nie dadzą....
Niedługo mienie rok każdy z nas dał tydzień może więcej swojej pracy 40h z życia właściwie to zostało nam to ukradzione na tą pomoc i socjal wojna się skończy i znowu Polacy bd największymi jej przegranymi.... Powtórzy się scenariusz jak po II WS co niemcy dostali Plan Marshalla a polska gówno i będzie tak samo Ukrainę odbudują wejdzie kapitał a tutaj i tak wszystko sprzedane w pizdu ZŁ padnie bo 0 pokrycia w niczym kopalnie zasypywane nie zalewane jak wszędzie na świecie.
Nie wspominam już o innych złożach biznesach bo już dawno JudeUSA łapy na nich mają.
Napisałem całą tą produkcje tylko po to żeby to dotarło chociaż do 1 osoby i wkurwia mnie już to płaszczenie się przed UKR chcesz pomoc? pojdz znajdz rodzinę sprawdz ich historie i daj dziecku do ręki bo 90% tego co wrzucisz do koszyka w markecie to pojdzie do cwaniakow co przyjechali na darmowe zarcie i socjal a ty zapierdalaj od 6 rano... Mogliby nawet klatki kurwa sprzątać jak ktoś im mieszkanie udostępnia pare zl z czynszu by spadlo co kolwiek inicjatywy gdzie tak robią?
3 mln ludzi ponad to juz powinno dawno być o takich pomocach głośno a jest tylko daj daj daj albo czemu my tu już mieszkać nie możemy zle warunki itp itd...

Tylko 12 letni nacjonalista jest w stanie wysrac taki bełkot kłamstw, zwykłych łgarstw, teorii spiskowych i zwykłej nieprawdy
Zgłoś
S................e 2022-12-03, 23:06 4

Zmień dilera albo bierz połowę
Zgłoś
goopia 2022-12-04, 0:04 1
Kriski napisał/a:

Twój tekst, (pomimo że przydługi) potwierdza że polski to trudny język; a o przecinkach zapomniałeś.
Myślę że jesteś narodowcem.

Jest zwykłym imbecylem, ale ogólny przekaz odebrany i potwierdzony.

Jednak dołączasz do niego. Spierdoliłeś się o przecinki, a sam postawiłeś jeden przed nawiasem i nie postawiłeś przed "że" dwa razy. I jeszcze przed "a" wyskoczyłeś z czymś, co pozwoliło ci (specjalnie z małej, mały analfabeto) przedłużyć swój wywód.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem