Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki ten język jest zjebany, gorzej niż czeski...
Zgadzam się, ale niemiecki przebija wszystko.
Fizycznie też wygląda w chuj gorzej.
Niedługo mienie rok każdy z nas dał tydzień może więcej swojej pracy 40h z życia właściwie to zostało nam to ukradzione na tą pomoc i socjal wojna się skończy i znowu Polacy bd największymi jej przegranymi.... Powtórzy się scenariusz jak po II WS co niemcy dostali Plan Marshalla a polska gówno i będzie tak samo Ukrainę odbudują wejdzie kapitał a tutaj i tak wszystko sprzedane w pizdu ZŁ padnie bo 0 pokrycia w niczym kopalnie zasypywane nie zalewane jak wszędzie na świecie.
Nie wspominam już o innych złożach biznesach bo już dawno JudeUSA łapy na nich mają.
Napisałem całą tą produkcje tylko po to żeby to dotarło chociaż do 1 osoby i wkurwia mnie już to płaszczenie się przed UKR chcesz pomoc? pojdz znajdz rodzinę sprawdz ich historie i daj dziecku do ręki bo 90% tego co wrzucisz do koszyka w markecie to pojdzie do cwaniakow co przyjechali na darmowe zarcie i socjal a ty zapierdalaj od 6 rano... Mogliby nawet klatki kurwa sprzątać jak ktoś im mieszkanie udostępnia pare zl z czynszu by spadlo co kolwiek inicjatywy gdzie tak robią?
3 mln ludzi ponad to juz powinno dawno być o takich pomocach głośno a jest tylko daj daj daj albo czemu my tu już mieszkać nie możemy zle warunki itp itd...
Prawdą jest że unikalnym jedynym w swoim rodzaju i najbardziej rozbudowanym językiem i tak samo najtrudniejszym do nauczenia wśród języków słowiańskich jest polski. Może to dlatego nigdy nas nie podbili nie zniewolili wytrzymaliśmy 123 lata nasz naród i język jakim się posługujemy to siła której wielu nie rozumie i która się teraz próbuje znowu zniszczyć właściwie cały czas jesteśmy atakowani(a to marsz niepodległości nazywani faszystami a to polskie obozy itp. itd. za takie gadanie takie osoby powinny odpowiedzieć prawnie ale cóż... nie mam nic do UKR a nie właściwie to mam bo 3/4 z nich nie powinno pobierać jakichkolwiek zasiłków a 1/4 czy nawet 1/6 co faktycznie uciekła przed wojną nie powie prawdy o tym tylko daj daj daj a mogliby się wypowiedzieć o banderze o Wołyniu i o swoich co biorą socjal a nawet tutaj nie mieszkają no normalni złodzieje ale wolą milczeć i daj daj daj i nic w zamian nie dadzą....
Niedługo mienie rok każdy z nas dał tydzień może więcej swojej pracy 40h z życia właściwie to zostało nam to ukradzione na tą pomoc i socjal wojna się skończy i znowu Polacy bd największymi jej przegranymi.... Powtórzy się scenariusz jak po II WS co niemcy dostali Plan Marshalla a polska gówno i będzie tak samo Ukrainę odbudują wejdzie kapitał a tutaj i tak wszystko sprzedane w pizdu ZŁ padnie bo 0 pokrycia w niczym kopalnie zasypywane nie zalewane jak wszędzie na świecie.
Nie wspominam już o innych złożach biznesach bo już dawno JudeUSA łapy na nich mają.
Napisałem całą tą produkcje tylko po to żeby to dotarło chociaż do 1 osoby i wkurwia mnie już to płaszczenie się przed UKR chcesz pomoc? pójdź znajdź rodzinę sprawdź ich historie i daj dziecku do ręki bo 90% tego co wrzucisz do koszyka w markecie to pójdzie do cwaniaków co przyjechali na darmowe żarcie i socjal a ty zapierdalaj od 6 rano... Mogliby nawet klatki kurwa sprzątać jak ktoś im mieszkanie udostępnia parę zł z czynszu by spadło cokolwiek inicjatywy gdzie tak robią?
3 mln ludzi ponad to juz powinno dawno być o takich pomocach głośno a jest tylko daj daj daj albo czemu my tu już mieszkać nie możemy złe warunki itp itd...
Twój tekst, (pomimo że przydługi) potwierdza że polski to trudny język; a o przecinkach zapomniałeś.
Myślę że jesteś narodowcem.
, sprzedajne kurwy i tak cię nazwą onucą i ruskim trolem, koniecznie przez 2 S, jak to mają w zwyczaju te niedojeby, jakim cudem SS im się skojarzyło z kacapami...
To właśnie jest bardzo ciekawe, bo to właśnie Rosjanie pokonali nazistów podczas drugiej, a upaińcy dołączali do SS. To rzeczywiście muszą być jakieś sprzedajne kurwy.
Brawo Rosja, brawo Putin.
Tak wygląda człowiek który odrodzi się w najniższym poziomie samsary zwanym piekłem. Przed nim tysiące lat męk.
Która to sekta?
Zdechnie jak każdy z nas i użyźni glebę i koniec, żadnego nieba, piekła, Mcdonalda.
Która to sekta?
Zdechnie jak każdy z nas i użyźni glebę i koniec, żadnego nieba, piekła, Mcdonalda.
Dobrze mistrzu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów