- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
"Wiedziałem, że to się stanie"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w korkach nie stoisz bo leżysz w szpitalu albo w trumnie
Ja się zastanawiam kto jest winny w takiej sytuacji... Niby samochód skręcał, więc powinien był ustąpić ale z drugiej strony nie mógł widzieć motorzysty omijającego wszystkich poboczem i zdecydowanie za szybko.
tars napisał/a:
Ja się zastanawiam kto jest winny w takiej sytuacji... Niby samochód skręcał, więc powinien był ustąpić ale z drugiej strony nie mógł widzieć motorzysty omijającego wszystkich poboczem i zdecydowanie za szybko.
Oczywiste że wina notopizdy
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Oczywiste że wina notopizdy
Towarzyszu dupov, co się tak towarszysz tutaj udziela ?
Szefo putler będzie wściekły. Towarzysz ma płacone za trollowanie, obrażanie ukraincow i sianie propagandy jedynie słusznego ruskiego miru
Szefo putler będzie wściekły. Towarzysz ma płacone za trollowanie, obrażanie ukraincow i sianie propagandy jedynie słusznego ruskiego miru
Oho znowu cwelik ukrofilski piszczy 😂
W p0lskim ustawodawstwie winien jest kier9wca samochodu, ponieważ MA USTĄPIĆ. Nie dopisali komu, ani w jakiej sytuacji, więc obarczamy go winą.
Tak jest prościej i łatwiej, a przecież o to chodzi.
Tak jest prościej i łatwiej, a przecież o to chodzi.
tars napisał/a:
Skoro ruch jest prawostronny to motopizdeczka nie mógł wyprzedzać prawą stroną samochodów tylko lewą. W związku z tym skręcający samochodem nawet nie pomyślał, że jakoś gałgan może się wyłonić jeszcze zza samochodu i nawet by go nie widział jak piszesz. Motopizdeczka myślał, że będzie mądrzejszy, ale znowu wyszedł na głupka i spowodował kolizje.
Jego czarne IQ poszlo za bardzo w refleksje jaki on jest zajebisty a za malo w procesowanie krajobrazu i przewidywanie sytuacji....
Mój instruktor nauki prawa jazdy ( kawał czasu temu) oznajmił mi, iż jeżeli w takiej sytuacji jak na filmie w prawym lusterku widzę zbliżającego się pedalarza ( jeszcze nie istniał taki termin, instruktor mówi wprost pedał) lub podobną motopizdę, mam obowiązek wynikający z prawa o ruchu drogowym niezwłocznie otworzyć prawe drzwi tuż przed wyprzedzeniem mnie. Na moje idiotyczne pytanie DLACZEGO...?
Skwitował mnie krótko: ..."OWCA??? LAMA???
Szybko zrozumiałem o co mu chodziło.
Skwitował mnie krótko: ..."OWCA??? LAMA???
Szybko zrozumiałem o co mu chodziło.
Jak się cos takiego ogląda, to az jest ucisk w potylicy, ze na 100% ktoś albo skręci, albo otworzy drzwi, albo wydarzy się cos nieprzewidywalnego. Taka jazda, to jak rosyjska ruletka - najwyżej zginę.
Czy motocykliści po włożeniu hełmu na łeb tracą wyobraźnię, czy może fakt zakupu motura świadczy o jej wyjściowym braku?
Czy motocykliści po włożeniu hełmu na łeb tracą wyobraźnię, czy może fakt zakupu motura świadczy o jej wyjściowym braku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów