📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
phrontch nie wiem kiedy jesteś bardziej "zabawny", czy kiedy pokazujesz kurze dupy czy meskie..?
Halman napisał/a:
phrontch nie wiem kiedy jesteś bardziej "zabawny", czy kiedy pokazujesz kurze dupy czy meskie..?
to akurat jest zabawne w przeciwieństwie do rewelacji z hard
Już myślałem, że dziś piwa nie postawię, ale jednak jest chujnia, która zasługuje na główną, bo co się będzie marnować w poczekalni.
~phrontch napisał/a:
Na hardzie najbardziej zabawne jest oburzenie użytkowników
Szefu kazał robić gównoburzę w komentarzach, żeby reklamy dały 5gr więcej od komenta, a ty sobie wmawiasz, że bycie trollem daję ci satysfakcję życiową?
i własnie tamtędy na świat przyszedł phrontch. Komicznie musiało to wyglądać jak jego stary dupczył kure.
Eee...Nie ma jaja, nie ma piwa.
P.S. Pierdolcie sie z waszym Gej Alert
P.S. Pierdolcie sie z waszym Gej Alert
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów