Dokładnie tak jest. I niech pierwszy rzuci kamieniem, który tak nie robił z ostatnim kawałekiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
No ja tak nie robię.
Sadol schodzi na psy. Pytam kurwa, co tutaj jest z czarnego humoru? Gdyby ksiądz upuścił gówniaka albo by mu się wyślizgnął i poleciał przez całą długość kościoła kończąc swój lot epickim kurwnięciem o posadzkę, bądz schody (lepiej) wtedy by było znacznie lepiej
@HellBoy666AVE
sadyzm w czystej postaci - bierzesz kupe ludzi wmawiasz im coś ...później prawie topisz im gówniaka - a oni klaszczą i sypią Ci pieniądze. Dla mnie to psychomanipulacyjny sadyzm w czystej nieoszlifowanej postaci
sadyzm w czystej postaci - bierzesz kupe ludzi wmawiasz im coś ...później prawie topisz im gówniaka - a oni klaszczą i sypią Ci pieniądze. Dla mnie to psychomanipulacyjny sadyzm w czystej nieoszlifowanej postaci
HellBoy666AVE napisał/a:
Sadol schodzi na psy. Pytam kurwa, co tutaj jest z czarnego humoru? Gdyby ksiądz upuścił gówniaka albo by mu się wyślizgnął i poleciał przez całą długość kościoła kończąc swój lot epickim kurwnięciem o posadzkę, bądz schody (lepiej) wtedy by było znacznie lepiej
Masz zerowy wkład w rozwój tej strony, więc i nie masz prawa głosu.
Przepchnięte, bo zaczyna się zbierać ta banda kwejkowa, co to się nie umie wyżyć..
Jak zostanie tylko "humor" polityczny, pedofilski, kazirodczy i antykościelny to im się dopiero dogodzi.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
@Noniesondze
No nie sądzę.
No nie sądzę.
HellBoy666AVE, chciałbym tylko zaznaczyć że to było bardziej "sadolowe" niż większość gówna które się tutaj ostatnio wrzuca... no ale przynajamniej nie ma już twerków.
Może i jest dużo pojebanych filmików, ale wątpię że twój scenariusz się sprawdził, a co mówić ktoś to nagrał... Teraz to kurwa każdy potrafi na sadola narzekać, że się skończył, schodzi na psy...
Panowie zamiast bez sensu pierdolić przeszukajcie najbardziej pojebane zakątki internetu bo na pewno jeszcze coś się znajdzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów