Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To niech kurwa robotę zmienią jak nie maja samokontroli. Wkurwia mnie takie pierdolenie. Ja też w pracy często muszę dojechać gdzieś na czas ale takich precli na drodze nie odpierdalam
Hmm.. Tylko ty na czas musisz do jechać w 1 czy 2 punkty, a nie w 100-130 więc nie pierdol. Jeszcze każdy do kogo się przyjedzie myśli, że jest jedyny i kurwa to nie ma równo zapłacić, tu niech pan poczeka to znajdę pieniądze, tutaj nie ma dowodu tu coś i czekaj na debila, a nie daj odjedziesz bo nie chcesz tracić czasu to ze skargą na ciebie zadzwonią.
Zanim zacznie się lament polecam zamienić się z tymi ludźmi robotą. Potem możecie się wypowiedzieć.
tyllko czemu takie kutasy zamiast tylko swojego,narażają też życie innych?
jak zrobi wypadek to mu sie już nie spieszy?
a poza tym kuriery to fiuty.pisze tak dlatego,że nie tylko jezdzą jak debile.Nie szanują przesyłek[w ogóle zadnego szacunku]czasem wręcz niszczą specjalnie,źli,ze musza pracować. Nie szanują ludzi. Tylko swój zasrany,jakże cenny czas szanują.
Zanim zacznie się lament polecam zamienić się z tymi ludźmi robotą. Potem możecie się wypowiedzieć.
chyba cie pojebało
to ma być jakieś usprawiedliwienie że te tępe pały narażają niewinne osoby?
0 wyobraźni, niech płoną w piekle
Kurwa wy jebane debile,o robocie w kurierce wiecie całe gówno a wypowiadacie się jak eksperci.
Sam jestem kurierem,czasami trafia się paczka która musi być dostarczona np na godzine 9 bo klient zaznaczył sobie taką opcję,wtedy wszystko inne gówno Cię obchodzi,trzeba dać z siebie 200% i ...Albo kiedy wiezie się paczke do urzędu który jest np do godziny 15,wtedy zapierdalasz na złamanie karku aby zdążyć przed zamknięciem bo zdana paczka=pieniądz,nie zdana paczka=wkurwienie kierownika i więcej roboty na drugi dzien....Pozdrawiam wszystkich kumatych którzy mają pojęcie czym jest robota w kurierce.
debili to se w rodzinie poszukaj ciołku.
Myslisz kur*a,ze tylko wam sie spieszy na jakas konkretna godzine?
Jak jedynymi kwalifikacjami,jakimi mogłeś sie wykazać szukając roboty,było prawo jazdyB, to nie sraj teraz,że masz taki zapierdol,tylko ku*rwa uwazaj jak jeżdzisz!!
ssij
Zapierdalać trzeba
Czyli trzeba stać się chujem żeby być kurierem?
debili to se w rodzinie poszukaj ciołku.
Myslisz kur*a,ze tylko wam sie spieszy na jakas konkretna godzine?
Jak jedynymi kwalifikacjami,jakimi mogłeś sie wykazać szukając roboty,było prawo jazdyB, to nie sraj teraz,że masz taki zapierdol,tylko ku*rwa uwazaj jak jeżdzisz!!
ssij
Wyjmij z mordy kutasa ojca jak do mnie mówisz.
Po pierwsze śmieciu,gówno wiesz jakie trzeba mieć kwalifikacje bo z Twoimi możesz dostać się jedynie na męską dziwke w burdelu.Po drugie wcale nie sram że mam zapierdol,tylko jak byś tym tępym pół mózgiem zauważył tłumaczę tym co nie wiedzą jaka jest przyczyna takich właśnie zachowań jak na filmiku.Większe zagrożenie na drodze sprawiają codziennie tępe pizdy które bez zgody męża opuściły kuchnie,niezależnie jaką prace mają bo 80% kobiet tak właśnie jeździ,w tym pewnie Ty.
Więc nie udzielaj się jak nie masz pojęcia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów