Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj wiecie i tyle. Przemądrzały naród, który kurwa na wszystkim się najlepiej zna. Na piłce - sami eksperci, a F1 - sami eksperci, skoki? A jakże - sami kurwa eksperci. Banda jebanych hipokrytów. "Zmień robotę" łatwo to powiedzieć komuś, kto zapewne z zawodu jest synem bogatego ojca. NIKT, ALE TO NIKT nie powinien się wypowiadać na temat pracy kurierów, jeżeli sam nie wykonywał tego zawodu. Nie macie najmniejszego pojęcia jak to wygląda od wewnątrz, bo siedzicie na dupach i czekacie tylko na żelowe dildo kupione na allegroszu, które jakiś anonimowy kurier musi dowieźć na czas, bo tak sobie kurwa zażyczyliście przy zamówieniu. Nie bronię tutaj żadnego z tych kierowców, ale i nie oskarżam (!). Nawet nie zdajecie sobie sprawy na jakie posrane adresy czasami trzeba dojechać, więc bez navi ani rusz. Do tego w jednej łapie list przewozowy, w drugiej telefon i dzwoń do klienta czy jest w domu i odbierze paczkę. Ba. Żeby tego było mało to potrzebujesz jeszcze jednej ręki do zmiany biegów, jednej do kręcenia kołem, jednej do włączania kierunków i kolejnej kurwa do odpisywania debilom na smsy typu "o której pan będzie bo ja muszę...".
Także wszyscy, którzy nie mieli/mają doświadczenia z tym jak to naprawdę wygląda - MORDA i do kuchni.
Co za zjeb... Posluchaj mnie cioto, wytlumacze Ci jeszcze raz, lopatologicznie o co chodzi. Bo widze, ze niedomagasz.
Tacy ludzie jak Ci na filmie, sa tacy z kurwa WYBORU. Gonia za premia, uwazaja sie za "asow", mysla ze maja lepsze zdolnosci niz cala ta cholota na drodze. To jest wybor. Tak ze matole nie pierdol glupot bo nikt im nie kazal robic w kurierce. Oni chca to robic. Nikt nie przyszedl do nich z kajdanem i nie przywiazal do fotela. To jest typowy syndrom pojeba, ktory pomylil sobie tor wyscigowy z ulica. Chwilowa adrenalina, ktora moze skonczyc sie kalectwem drugiej osoby. I niech mi zaden jajoglowy nie pierdoli , ze "o kurwa taka ciezka robota, terminy napiete, ja pierdole 1000 km w tydzien". Kurwa wszedzie tak jest, wszedzie sa terminy i wszedzie trzeba zapierdalac. I kazdy z nich mogl by poszukac innej roboty, bo skoro potrafia jezdzic to potrafia tez chodzic, czytac, pisac i nie maja iq80. Poradzili by sobie. Tylko ze wiekszosc tego nei zrobi, a wiesz dla czego ? Bo ich to rajcuje, pompuja penisa, a potem przy piwku na "grylu" opowiadaja jak to oni nie wyruchali calego peletonu osobowek, jak to nie wyprzedzali na trzeciego bo cioty nie potrafia jezdzic. Znam to z autopsji, mam paru takich znajomych. Z regoly to bardzo smutni jak pizda ludzie. Tak ze morda smieciu i uzywaj glowy, bo albo jestes jednym z takich pajacow, albo ktos Ci naopowiadal glupot i w nie wierzysz.
Pewnego pięknego dnia, usłyszałem że kierowca odpoczywa w czasie gdy jedzie...powiedział to kierowniczek, nie wiedziałem czy mu jebnąć czy się śmiać...
ja bym jebnął.
najgorsze są prywaty, często są sytuacje że odbiorcy nie ma w domu, telefon odbierze dopiero za X razem i okazuje się, że jest w pracy.
Wyobraź sobie, że ludzie poza czekaniem w domu na kuriera muszą jeszcze popracować. Dlatego u mnie zazwyczaj kurierzy są tacy sprytni, że rozwożą paczki po godzinie 15.
@up
To zgłaszajcie u tego u kogo zamawiacie jakieś duperele że jesteście dostępni dopiero od X godziny, bardzo to nam pomoże pierdoło.
Nie raz człowiek łamie przepisy i patrzcie, o dziwo nie boję się do tego przyznać. Bo kurwa wy w większości to jesteście wszyscy święci. Hipokryci popierdoleni.
Reszta to czasem chamstwo, a czasem cwaniactwo, czy zaradność, przecinanie chodników, czy jazda po wyłączonym z ruchu obszarze jezdni, ale nie 110, a 30km/h, nie więcej niż przeciętny kierowca, jak ma kaprys. A jak ktoś napisał, praca nie jest wdzięczna. Taksówkarze też nie takie rzeczy odpierdalają, a śpieszenie się nie jest nawet w ich gestii.
Wyobraź sobie, że ludzie poza czekaniem w domu na kuriera muszą jeszcze popracować. Dlatego u mnie zazwyczaj kurierzy są tacy sprytni, że rozwożą paczki po godzinie 15.
Rozumiem, że wszyscy chcą pracować. Czyli Twoim zdaniem jak opierdole firmy do 15 to mam czekać aż prywaciarze wrócą do domu z pracy? Pozdrawiam.
Kurwa pierdolenie! Jestem kurierm Siódemki i trzeba tak jeździć bo z takimi debilami jak wiekszość ludzi nie idzie ogarnąć tak duże roboty jaka wam się wydaje za śmieszną i łatwą! ZAden kurwier nie ma żadnej premi od niczego tylko może przywieźć maks 3 awiza! tępe zjeby
Tępe zjeby to Cie zatrudniają. Dajesz się dymać to nadstawiaj dupę dalej. Musisz mieć IQ pantofelka skoro obarczasz winą za to, że Cię w pracy dymają ludzi, którym dostarczasz paczki.
Zanim zacznie się lament polecam zamienić się z tymi ludźmi robotą. Potem możecie się wypowiedzieć.
To trzeba zmienić kurwa robotę. I od razu Cię uprzedzę - tak, da się. Jest praca dla porządnych kierowców. I nie ma pierdolenia, jak w danym oddziale DPD, UPS czy Siódemki 10-15 typa zacznie się domagać polepszenia warunków i zagrozi odejściem to szefunio sam będzie zapierdalał z paczkami cały dzień.
No ale cóż, kurierzy też są sobie winni i też jak tylko nie muszę to nie zamawiam kurierem, bo w dupach im się przewraca, zwłaszcza jak zaczynają mi dyktować kiedy oni mogą mi paczkę dostarczyć. Płacę za kuriera i mam ją dostać wtedy kiedy ja chcę, a nie kiedy "on będzie w okolicy".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów