Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa wy jebane debile,o robocie w kurierce wiecie całe gówno a wypowiadacie się jak eksperci.
Sam jestem kurierem,czasami trafia się paczka która musi być dostarczona np na godzine 9 bo klient zaznaczył sobie taką opcję,wtedy wszystko inne gówno Cię obchodzi,trzeba dać z siebie 200% i zapierdalać z jedną paczką mimo tego że po drodze ma się inne przesyłki do zdania.Nie zdążysz na czas i trafi się pojebany klient z którym nie da się dogadać to 50zł kary finansowej z pensji.Albo kiedy wiezie się paczke do urzędu który jest np do godziny 15,wtedy zapierdalasz na złamanie karku aby zdążyć przed zamknięciem bo zdana paczka=pieniądz,nie zdana paczka=wkurwienie kierownika i więcej roboty na drugi dzien.Bycie kurierem to jeden wielki pierdolony stres,a czasem np podczas okresu przedświątecznego,cały grudzień trzeba dawać z siebie 500% kiedy ma się do rozwiezienia dziennie nawet do 300 paczek.W tamtym roku ostatnie paczki dowoziłem ludziom o 23:00 taki był zapierdol.Każdy orze jak może,w tej robocie najlepiej odzwierciedla się powiedzenie "Czas to pieniądz"
Nie opisałem tu nawet 10% problemów z jakimi ma do czynienia kurier każdego dnia.
Pozdrawiam wszystkich kumatych którzy mają pojęcie czym jest robota w kurierce.
dopóki nie wieziesz rannej osoby do szpitala to gówno mnie interesują twoje powody. Jak już tu wspomniano: nie pasuje to zmień zawód a nie życie innych narażasz.
Kurwa wy jebane debile,o robocie w kurierce wiecie całe gówno a wypowiadacie się jak eksperci.
Sam jestem kurierem,czasami trafia się paczka która musi być dostarczona np na godzine 9 bo klient zaznaczył sobie taką opcję,wtedy wszystko inne gówno Cię obchodzi,trzeba dać z siebie 200% i zapierdalać z jedną paczką mimo tego że po drodze ma się inne przesyłki do zdania.Nie zdążysz na czas i trafi się pojebany klient z którym nie da się dogadać to 50zł kary finansowej z pensji.Albo kiedy wiezie się paczke do urzędu który jest np do godziny 15,wtedy zapierdalasz na złamanie karku aby zdążyć przed zamknięciem bo zdana paczka=pieniądz,nie zdana paczka=wkurwienie kierownika i więcej roboty na drugi dzien.Bycie kurierem to jeden wielki pierdolony stres,a czasem np podczas okresu przedświątecznego,cały grudzień trzeba dawać z siebie 500% kiedy ma się do rozwiezienia dziennie nawet do 300 paczek.W tamtym roku ostatnie paczki dowoziłem ludziom o 23:00 taki był zapierdol.Każdy orze jak może,w tej robocie najlepiej odzwierciedla się powiedzenie "Czas to pieniądz"
Nie opisałem tu nawet 10% problemów z jakimi ma do czynienia kurier każdego dnia.
Pozdrawiam wszystkich kumatych którzy mają pojęcie czym jest robota w kurierce.
Sam jesteś jebanym debilem, który na dodatek dał sobie wmówić, że to, że cwelują go w robocie to wina klientów jego firmy. A to wina wyłącznie kiepskiej logistyki, braku pomysłu i skąpstwa Twoich przełożonych.
Jakby zamiast ryzykować życie lub zdrowie osób postronnych zasugerowali ludziom, że pewniej i przede wszystkim taniej dla nich będzie jak zamówią sobie przesyłkę do jakieś lokalnej siedziby i sami sobie odbiorą jak będą mieli ochotę (funkcjonalność jak paczkomat) to nie trzeba by zapierdalać w 100 tyś miejsc, bo połowa by odpadła na dzień dobry jeśli mogliby zapłacić kilka zł mniej, wiedzieliby, że ich paczka będzie na 100% na drugi dzień i nie będzie kolejny raz problemu, że trzeba czekać na kuriera, który się kolejny raz spóźnia a ja już muszę gdzieś wyjeżdżać.
(ktoś ostatnio na sadolu pisał o konkursie na najdłuższe zdanie, chciałem sprawdzić czy mam szansę )
Zanim zacznie się lament polecam zamienić się z tymi ludźmi robotą. Potem możecie się wypowiedzieć.
Co to za pojebany argument? Ryzykują życie innych ludzi. Zamień się z płatnym mordercą na robotę.
Gówno mnie obchodzi co im szef każe, ale każdy ma swój rozum i godność. Loda też mu zrobią, bo wymaga?
A jak nie zdasz przesyłki to się tłumaczysz na drugi dzień na odprawach przed przełożonymi. Całe szczęście nie pracuje w firnie która upierdala z pensji za niezdanie przesyłki, a wiem że takowe firmy są np KEX.
dopóki nie wieziesz rannej osoby do szpitala to gówno mnie interesują twoje powody. Jak już tu wspomniano: nie pasuje to zmień zawód a nie życie innych narażasz.
A czy ja jebany imbecylu napisałem że jeżdżę jak popierdolony,
lub że coś mi nie pasuje? Wyjaśniłem tylko dlaczego kurierzy jeżdżą tak jak na filmiku
Także wszyscy, którzy nie mieli/mają doświadczenia z tym jak to naprawdę wygląda - MORDA i do kuchni.
Poza tym, co to ma znaczyć, że szef leci po pensji za niewyrobienie planu? To jest niezgodne z kodeksem pracy, więc można jeszcze ugrać spore odszkodowanie.
A jak firmy kurierskie nie mogą dostarczać paczek na czas, to trzeba zatrudnić więcej ludzi, pieniądze na pewno mają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów