18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
INOGIEKSA 2012-04-22, 18:53 5
też ćpa i ucieka z odwyku?
Zgłoś
LisekChytrusek 2012-04-22, 18:59 16
A ja wam powiem że teraz na fali jest Nirvana i inne kultowe zespoły po kroju RHCP, Soad i dzieciary się nimi rajcują ledwo usłyszą smells like teen spirit i już sikają nie znając nawet tekstu dobrze, juz nie wspomne o tym że ich wiedza na temat dyskografii zawęża sie do 3, 4 utworów. No cóż przyszło nam żyć w świecie gdzie lansowanie się rockowymi zespołami jest na topie. Pozdrawiam tych innych
Zgłoś
kelgar1992 2012-04-22, 19:02
Zajebista kryptoreklama koli
Zgłoś
babycow 2012-04-22, 19:15
@ODkarzacz
Kiedy serio nie wiem kim byl, jedynie po nagraniu moge sugerowac, ze jakis rockowy solista. Nie moja muzyka... wiec mam prawo nie wiedziec ;o
Zgłoś
Dildowagins 2012-04-22, 20:17
Jak zaśpeiwał "Smells like teen spirit" zła m isię w oku zakręciała

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
TurboDymoMan 2012-04-22, 20:50
Mezz napisał/a:

Ale Prokopa mają gorszego

janusza korwina mikke też
Zgłoś
Crossiarz 2012-04-22, 20:53
Po tytule myślałem, że strzeli sobie z dubeltówki ale myliłem się.
Zgłoś
cveljan 2012-04-22, 20:57
chuj chuj śpiewa jak kasztan
Zgłoś
veno 2012-04-22, 21:20 7
BongMan napisał/a:

Rape me i teen spirit tak spierdolić... Kurtowi mógłby co najwyżej nagrobek odkurzyć.

Zgłoś
gryzly123 2012-04-22, 21:25
Biorąc pod uwagę, że to latynos to całkiem niezły akcent angielski.
Zgłoś
Plecionkarz 2012-04-22, 21:34
LisekChytrusek napisał/a:

A ja wam powiem że teraz na fali jest Nirvana i inne kultowe zespoły po kroju RHCP, Soad i dzieciary się nimi rajcują ledwo usłyszą smells like teen spirit i już sikają nie znając nawet tekstu dobrze, juz nie wspomne o tym że ich wiedza na temat dyskografii zawęża sie do 3, 4 utworów. No cóż przyszło nam żyć w świecie gdzie lansowanie się rockowymi zespołami jest na topie. Pozdrawiam tych innych

To co jak komuś wpadła w ucho piosenka którą przypadkowo usłyszał i się nią jara nie zagłębiając się w historię zespołu i nie uczy się jej tekstu na pamięć to należy do głupiej dzieciarni? Muzyka nie jest dla wszystkich najważniejszym zainteresowaniem a to że jest twoim nie czyni cię zajebistszym od pozostałych.
Zgłoś
sanuyem 2012-04-22, 21:39
@plecionkarz

Blagam Cie, tych przypadkow jest strasznie malo.

Zgłoś
m................i 2012-04-22, 21:58
jakby to był Peruwiański Kurt to by miał przestrzelony łeb strzelbą
Zgłoś
peem12 2012-04-22, 22:11 5
a tutaj klon Pearl Jam

Zgłoś
Corey_09 2012-04-22, 22:34 1
Głos ma zajebisty jednak słychać różnice, poza tym cobain jest tylko jeden i ten chłopaczyna jak będzie śpiewał jak on kariery na tym nie zrobi, co nie zmienia faktu ze może pójść inna droga bo talent do śpiewania ma jebany.

No i Chuj!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów