📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Się gimbusy podniecają tym kobajnem tylko dlatego,że był ćpunem
Wg mnie sporo mu brakuje, Cobain miał nieco bardziej... wydechowy wokal. I w sumie to wcale nie taki trudny do naśladowania o ile się wie jak drzeć ryja, a nie zedrzeć.
@up a poczatek Rape me zaśpiewał wogóle nie w tej tonacji co powinien. dopiero na refrenie wszedl jako tako w tonacje... generalnie pod wzgledem emisji glosu to nie jest jakoś zajebiście muzycznie przygotowany...
o kurwa... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Jury się gimba w 3:13 tak bardzo chujowo, że strasznie zaniżyli poziom całego tego programu... a koleś tak zajebiście rozjebał scenę
dlaczego kazdy kto nie kupuje chujni, pod tytulem "wszelkie mam talenty" czy innych "internetowych geniuszy" musi odrazu byc hejterem. Wedlug mnie gosc przez chwile rzeczywiscie sie wydaje dobry, ale chuja nie urywa. Ale widze ze sadistic lyka wszystkie super talenty z gitarkami przed kamerka. Ja wam powiem tak, wole obejrzec zawodowca, kogos przygotowanego do tego zeby byc w TV, niz te ciagle "od przedszkola do Opola" dla starszych dzieci...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów