18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
V................z 2012-04-22, 23:05
Się gimbusy podniecają tym kobajnem tylko dlatego,że był ćpunem
Zgłoś
Majsteriusz 2012-04-22, 23:32
Wg mnie sporo mu brakuje, Cobain miał nieco bardziej... wydechowy wokal. I w sumie to wcale nie taki trudny do naśladowania o ile się wie jak drzeć ryja, a nie zedrzeć.

NIE znasz mnie, NIE chcesz mnie znać, ja najprawdopodobniej NIE chcę znać ciebie... Ale daj na bułkę...
Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2012-04-23, 2:16
Gitara mu nie stroi
Zgłoś
Muscasa 2012-04-23, 8:13
@up a poczatek Rape me zaśpiewał wogóle nie w tej tonacji co powinien. dopiero na refrenie wszedl jako tako w tonacje... generalnie pod wzgledem emisji glosu to nie jest jakoś zajebiście muzycznie przygotowany...

Nie pije, nie pale, nie przeklinam.
o kurwa... papieros mi wpadł do kieliszka....

Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Zgłoś
glodnymaciek 2012-04-23, 10:25
Jury się gimba w 3:13 tak bardzo chujowo, że strasznie zaniżyli poziom całego tego programu... a koleś tak zajebiście rozjebał scenę
Zgłoś
FryzjerZG 2012-04-23, 10:39
dlaczego kazdy kto nie kupuje chujni, pod tytulem "wszelkie mam talenty" czy innych "internetowych geniuszy" musi odrazu byc hejterem. Wedlug mnie gosc przez chwile rzeczywiscie sie wydaje dobry, ale chuja nie urywa. Ale widze ze sadistic lyka wszystkie super talenty z gitarkami przed kamerka. Ja wam powiem tak, wole obejrzec zawodowca, kogos przygotowanego do tego zeby byc w TV, niz te ciagle "od przedszkola do Opola" dla starszych dzieci...

ble ble
Zgłoś
makasa20 2012-04-23, 23:41
Żenująca reklama CocaColi niszczy wszytko !
Zgłoś
kretos2 2012-04-27, 15:25
nie wiem co to znaczy ale de capo jest de capo umarlem XD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów