📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Kierowca do odjebania, takich z dróg trzeba się pozbywać na zawsze. Drugi motorzysta też do odjebania, za jeżdżenie na dupie.
Wysiadł i drzwi ogląda Jprd....
Fajnie założył kask, spadł z głowy zaraz przed uderzeniem głową w asfalt.
pnaj napisał/a:
Fajnie założył kask, spadł z głowy zaraz przed uderzeniem głową w asfalt.
Bo to specjalny kask, po uderzeniu się rozpina tak jak pasy w aucie
Ja się tak wjebałem w UK ,na ścieżce rowerowej.
Samochody stały na światłach,jakaś idiotka chciała peta wyjebać i zasłoniła całą ścieżkę. Nawet nie zdążyłem zareagować.
Rozjebałem rower,urwałem drzwi w samochodzie(zawiasy),wybiłem szybę urwałem barkiem ramkę od szyby i połamałem lewą rękę idiotce.
Wylądowałem ze 3 metry dalej.
Od ubezpieczyciela kierowcy dostałem bona na 600 funtów na zakup nowego roweru.
Wyobraźcie sobie że ubezpieczyciel miał umowę z tym sklepem w razie takich przypadków.
1000 przelewem i zwrot utraconych zarobków za okres rekonwalescencji.
Jak to mówią głupi ma szczęście i nic mi się nie stało,poza kilkoma obiciami.
Samochody stały na światłach,jakaś idiotka chciała peta wyjebać i zasłoniła całą ścieżkę. Nawet nie zdążyłem zareagować.
Rozjebałem rower,urwałem drzwi w samochodzie(zawiasy),wybiłem szybę urwałem barkiem ramkę od szyby i połamałem lewą rękę idiotce.
Wylądowałem ze 3 metry dalej.
Od ubezpieczyciela kierowcy dostałem bona na 600 funtów na zakup nowego roweru.
Wyobraźcie sobie że ubezpieczyciel miał umowę z tym sklepem w razie takich przypadków.
1000 przelewem i zwrot utraconych zarobków za okres rekonwalescencji.
Jak to mówią głupi ma szczęście i nic mi się nie stało,poza kilkoma obiciami.
agent_kosa napisał/a:
Wysiadł i drzwi ogląda Jprd....
bo drzwi są więcej warte niż azjata
Dobrze mówisz, obydwie motopizdy do odjebania. Jeden za niezachowanie bezpiecznej odległości od od pojazdu omijanego, drugi za jazdę na dupie.
Ciężko się zabić na skuterze. Dla pewności jeździsz w odpietym kasku
Kosmodysk napisał/a:
Dobrze mówisz, obydwie motopizdy do odjebania. Jeden za niezachowanie bezpiecznej odległości od od pojazdu omijanego, drugi za jazdę na dupie.
Czytaj ze zrozumieniem.
Moze na glos sobie przeczytaj i wtedy komentuj.
Masz obowiazek upewnic sie, ze mozesz bezpiecznie wysiasc z auta.
Kierowca samochodu zajebal sprawe. Kropka.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów