📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
I jakie to te słowo? Bo oprócz upośledzonej papugi nic więcej tu nie słychać
ZiooMall napisał/a:
I jakie to te słowo? Bo oprócz upośledzonej papugi nic więcej tu nie słychać
Przecież wyraźnie słychać, jak mówi "Widzew".
Pierwsze słówko papug uczy się długo. Później już wiązanka leci.
Budrys2000 napisał/a:
Przecież wyraźnie słychać, jak mówi "Widzew".
Nie! Jebać Górnik usłyszałem ..
sadistic.pl/t/452255
baronturbina napisał/a:
Nie!
Godej "jebać sosnowiec", bo ci wykurwia!
Opierdol mi puloka chopie i przestań dupić fleki.
baronturbina napisał/a:
Opierdol mi puloka chopie
O kurwa Powrót do starego konta, uwolnił w tobie najgorsze demony.
Jaki powrót? Bylem w azkabanie za karę. Jestem od teraz milszym człowiekiem
motylekwbrzuchu napisał/a:
Godej "j***ć sosnowiec", bo ci wyk***ia!
Kurwa popłakałem sie....
A póki co: wielkie piwo za te wypowiedzi!
baronturbina napisał/a:
Na temacie obok ktoś pisał po kaszëbscziemu (sorry ale nie znam odmiany). Zajebisty efekt to daje. Trzeba by poczytać na temat innych języków na terenie Polski (językoznawcy mają chyba rację klasyfikując te dwa jako odrębne języki a nie dialekty) i nauczyć się paru fraz.„Godej "jebać sosnowiec", bo ci wykurwia!” Opierdol mi puloka chopie i przestań dupić fleki.
(Oczywiście mam na myśli języki lechickie, taki np. wilamowski to ciekawy język germański który zachował się tylko na terenie jednej polskiej wsi.)
A póki co: wielkie piwo za te wypowiedzi!
Fejk. To mówi właściciel. Prawdą jest to, że nikogo nie trzeba uczyć tego słowa. Jestem posiadaczem tej papugi od 12 lat. Gatunek papugi to żako kongijskie, one mają inteligencję na poziomie 6 letniego dziecka. Kiedyś moja trzymała kawałek jabłka w łapce i jej wypadło i usłyszałem tylko k***a. Nie mam pojęcia skąd to zna bo nigdy jej tego nie uczyłem, nie klnę. Być może z filmu albo od znajomych. To są cholernie inteligentne bestie. Można nawet sobie z nią pogadać, wie w jakich sytuacjach użyć jakich słów, np. jak gram na gitarze konkretny utwór to kojarzy melodię i zaczyna śpiewać. Dla zainteresowanych mogę wrzucić kilka filmików lub po prostu podać nazwę konta na tt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów