Kolejna patologia, która swoim dzieciom gotuje piekło na ziemi. Jak widzę takie kurwy pijackie to mnie chuj strzela
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tutaj niczego się nie da napisać "sadolowego"... Po prostu mi nie wypada. Żal
Rodzicom murzyński kutas w dupe, mam nadzieje, że na delirce, przez kratki patrzą jak inny kacap chleje.
@up
Ratuje temat:
Czy wiecie, że gołębie po płciowym stosunku umierają?
Przynajmniej ten którego wyruchałem
@up
Ratuje temat:
Czy wiecie, że gołębie po płciowym stosunku umierają?
Przynajmniej ten którego wyruchałem
Staram się unikać odpalania takich materiałów, nie ruszają mnie śmiertelne wypadki, zmasakrowane ciała na czy jakieś bardziej pojechane okaleczenia na hardzie, ale cierpiących dzieciaków zawsze mi szkoda. A jeśli cierpią z winy rodziców tym bardziej. Mam doła po takich materiałach
patusy, które nic nie robią po za patrzeniem na kalendarz czy zasiłek już w drodze i obwinianiem innych za swój los. Nikt im wódy na siłę do mordy nie leje dlatego jestem przeciwnikiem dawania jakichkolwiek pieniędzy takim elementom.
Dzięki 500+ i innym zasiłkom, Polska goni w tym kierunku świńskim galopem.
Abraxus napisał/a:
Dzięki 500+ i innym zasiłkom, Polska goni w tym kierunku świńskim galopem.
Chuja tam goni, dzietność Polaków w Polsce to 1,4 (a Polaków w Anglii 3,3). To już nawet największa patola szybko przeliczy, że 500 zł na dziecko miesięcznie nie wystarczy i będą do tego interesu dokładać. Jak chcą podnieść dzietność to niech obniżą podatki obciążające pracownika i pracodawcę. Będziemy znacznie więcej zarabiać więc i znacznie więcej kupować to się w vacie Państwu zwróci a jednocześnie rozkręci gospodarkę kraju. Ja się na trzecie dziecko nie decyduje, bo nie chcę wychowywać dzieci w biedzie, a już przy dwójce jest na co zapierdalać.
Powinny działać organizacje, które takim patusom rozdawały by porcje ulubionych używek w zamian za kastrację
moim zdaniem na potomstwo powinno się mieć pozwolenie jak na bron. Czyli zdać testy na którym by były pytania związane z wychowywaniem oraz testy psychologiczne.
@Abraxus
Welur i tak powie, że lepiej niż na zachodzie, bo przynajmniej ciapatych nie ma
Nie twierdzę, że zachód jest lepszy bo zaraz ktoś mi to przypisze, jak ostatnim razem.
(znając życie przeczyta pierwsze zdanie i i tak ktoś napisze, że jest pojebany i nie umie czytać,
chociaż sram na ciapato-feministo-gównoland na zachodzie.
Ale tak samo jak na każde głupie decyzje naszego chujowego rządu, czyli chyba wszystkie,
jak i również na debili którzy im przyklaskują.
Nie, nie jestem za po,pisem,sld, innych nazw nawet nie pamiętam)
Welur i tak powie, że lepiej niż na zachodzie, bo przynajmniej ciapatych nie ma
Nie twierdzę, że zachód jest lepszy bo zaraz ktoś mi to przypisze, jak ostatnim razem.
(znając życie przeczyta pierwsze zdanie i i tak ktoś napisze, że jest pojebany i nie umie czytać,
chociaż sram na ciapato-feministo-gównoland na zachodzie.
Ale tak samo jak na każde głupie decyzje naszego chujowego rządu, czyli chyba wszystkie,
jak i również na debili którzy im przyklaskują.
Nie, nie jestem za po,pisem,sld, innych nazw nawet nie pamiętam)
Co ty pierdolisz całkiem miłe mieszkanko
Że też takich patokurew nikt nie sterylizuje... Jedno i drugie wysterylizować by facet nie był w stanie zrobić kolejnego a "mamusia"nie srała z siebie dzieciakami jak jakaś pierdolona fabryka bachorów - i niech zachleją się na śmierć.
Ależ przecież wy nie widzicie, że ta matka serce na dłoni by oddała tym swoim pociechom! Patrzcie jak całuje dziecioczka. To dobrzy ludzie są, tylko że los skrzywdził.
A tak poza tym, skądś się musi brać hip-hop tak.
A tak poza tym, skądś się musi brać hip-hop tak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów