Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
R................i 2014-06-29, 10:31 5
Mniej więcej tak się zachowuje moja żona, gdy ją z kuchni wypuszczę
Zgłoś
bigos200 2014-06-29, 10:48 144
@up. bierze do dzioba?
Zgłoś
TEERRAZ 2014-06-29, 10:59 7
Ciekawe czy dinozaury by się tak dało zrobić
Zgłoś
Krzychu93 2014-06-29, 11:27 28
Zauważyliście, że kury mają lagi jak ruszają łbem?
Zgłoś
zomos 2014-06-29, 12:01 8
Krzychu93 napisał/a:

Zauważyliście, że kury mają lagi jak ruszają łbem?

Przecież od dawna wiadomo że kury mają wbudowany filtr kalmana jak w quadrocopterach... Stąd ten niby lag ale to efekt samopoziomowania się łba
Zgłoś
NastyRascal 2014-06-29, 12:56
sadol pelna geba!
Zgłoś
m................t 2014-06-29, 12:58 3
Też mam kury. Strasznie mnie szmaty wkurwiają, zawsze wtedy, gdy się napierdalają do nieprzytomności.
Zgłoś
krawacik3 2014-06-29, 13:05 4
@UP
Masz kury-alkoholiczki?
Zgłoś
Mikla 2014-06-29, 13:22 2
Tak sobie teraz myślę. Jest takie coś co się w kapiszonach używa, że przy dotknięciu robi lekkie bum. Jak by takie coś położyć na ziemi, wziąć kurę i jej na to laserem poświecić
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów