Tak wygląda ucieczka z kwarantanny w Szanghaju w Chinach
W imię wolności Chińczycy ryzykują własnym życiem w postaci zejścia z wysokości po drabince, gdyż drzwi wejściowe do mieszkania były zaspawane przez pracowników służby kontroli koronawirusa.
Mój kolega wyszczepił się razem z całą rodziną. I to kurwa trzy razy. Lejemy teraz z niego na potęgę. A nie mogąc pogodzić się z tym, że okazał się jebnięty, co dwa tygodnie jeździ do Austrii. Rodacy Hitlera wymagają co i rusz paszportu srovidowego, więc czuje się tam szczęśliwy.
Dokładnie więcej osób strzeliło sobie w łeb a kto miał umrzeć i tak umarł, ten temat był tutaj wałkowany, mało albo wcale się nie wypowiadałem bo było za dużo idiotów i dzieci z którymi ciężko o jakąś kreatywną dyskusje podobnie jak teraz o wojnie......
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Bardzo dobrze to podsumowales. Najsmutniejsze jest to, ze mozesz byc madrzejszy od tego stada baranow, ale i tak na koniec to stado zadepcze kazdego. Wyswieca drani, ktorzy doprowadzili do kryzysu, a wine cala zwala na ludzi, ktorzy od poczatku ostrzegali o konsekwencjach. Nie ma przyszlosci dla tej cywilizacji.
Mój kolega wyszczepił się razem z całą rodziną. I to kurwa trzy razy. Lejemy teraz z niego na potęgę. A nie mogąc pogodzić się z tym, że okazał się jebnięty, co dwa tygodnie jeździ do Austrii. Rodacy Hitlera wymagają co i rusz paszportu srovidowego, więc czuje się tam szczęśliwy.
Krecicie jakas gowno burze, a nie dosc ze nikt nie spadl, to jeszcze nie wiadomo jak przelazl przez ta suszarke na ciuchy. Ale chuj, wirus w tytule i ludzie pierdolca dostaja.
Uuuu, kolejny "specjalista" nam się tu pięknie rozbeczał! Jaki ten świat głupi, że nie chce słuchać "specjalisty"