Tak wygląda ucieczka z kwarantanny w Szanghaju w Chinach
W imię wolności Chińczycy ryzykują własnym życiem w postaci zejścia z wysokości po drabince, gdyż drzwi wejściowe do mieszkania były zaspawane przez pracowników służby kontroli koronawirusa.
Jebani jak cioty schodzą. Mogła mu na ryj wejść. Na chuj odległość zachowac
Ten cały jebany srowid, kwarantanny, obostrzenia przyniosły więcej szkód i ofiar niż ta pseudo pandemia i pseudo wirus.
Mój kolega wyszczepił się razem z całą rodziną. I to kurwa trzy razy. Lejemy teraz z niego na potęgę. A nie mogąc pogodzić się z tym, że okazał się jebnięty, co dwa tygodnie jeździ do Austrii. Rodacy Hitlera wymagają co i rusz paszportu srovidowego, więc czuje się tam szczęśliwy.
Dokładnie więcej osób strzeliło sobie w łeb a kto miał umrzeć i tak umarł, ten temat był tutaj wałkowany, mało albo wcale się nie wypowiadałem bo było za dużo idiotów i dzieci z którymi ciężko o jakąś kreatywną dyskusje podobnie jak teraz o wojnie......
wirus grypy jest obojnakiem dlatego tak łatwo mutuje
Nie przyjąłem ani jednej dawki. Mówiąc o tym ludziom zostałem szurem, antyszczepionkowcem, debilem, kretynem, chujem, skurwysynem
Bardzo dobrze to podsumowales. Najsmutniejsze jest to, ze mozesz byc madrzejszy od tego stada baranow, ale i tak na koniec to stado zadepcze kazdego. Wyswieca drani, ktorzy doprowadzili do kryzysu, a wine cala zwala na ludzi, ktorzy od poczatku ostrzegali o konsekwencjach. Nie ma przyszlosci dla tej cywilizacji.
Mój kolega wyszczepił się razem z całą rodziną. I to kurwa trzy razy. Lejemy teraz z niego na potęgę. A nie mogąc pogodzić się z tym, że okazał się jebnięty, co dwa tygodnie jeździ do Austrii. Rodacy Hitlera wymagają co i rusz paszportu srovidowego, więc czuje się tam szczęśliwy.
Krecicie jakas gowno burze, a nie dosc ze nikt nie spadl, to jeszcze nie wiadomo jak przelazl przez ta suszarke na ciuchy. Ale chuj, wirus w tytule i ludzie pierdolca dostaja.
Uuuu, kolejny "specjalista" nam się tu pięknie rozbeczał! Jaki ten świat głupi, że nie chce słuchać "specjalisty"