Każda czysta jest Chujowa i nie ma innej opcji
Chujowa ta wóda, masówka na wesela byle by uchlać mordę
Od kiedy wódę się pije dla smaku? Każdy kto pije wódkę robi to żeby się najebać a nie dlatego że jest koneserem i każda wóda smakuje tak samo chujowo.
Ostatnio piłem 0,7 jakieś dębowej excellent za 120zl, żubrówka za 20zl identycznie smakuje.
Każda czysta jest Chujowa i nie ma innej opcji
Są lepsze i gorsze wódki, ta smakuje jak ściek. To że ostatnio piłeś jakąś ponoć za 120 zł nic nie znaczy.
Od kiedy wódę się pije dla smaku? Każdy kto pije wódkę robi to żeby się najebać a nie dlatego że jest koneserem i każda wóda smakuje tak samo chujowo.
Zalecam konsultację z lekarzem.
Zgodzę się częściowo - mi zdarza się kilka razy w roku pić drinki z wódy (bo normalnie piję z rumem). Wtedy chcę by była to dobra wódka bo tylko taka jest w miarę pijalna wtedy. Znam ludzi którzy uwielbiają pić wódę, głownie w celach sponiewierania a nie znam nikogo kto by był koneserem smaku wódy.
zmarnowałem 22 znakiZgodzę się częściowo - mi zdarza się kilka razy w roku pić drinki z wódy (bo normalnie piję z rumem). Wtedy chcę by była to dobra wódka bo tylko taka jest w miarę pijalna wtedy. Znam ludzi którzy uwielbiają pić wódę, głownie w celach sponiewierania a nie znam nikogo kto by był koneserem smaku wódy.
Ludzie mają różne smaki. Dla mnie niepojęte jest, jak można pic rum z czymkolwiek. Tak samo nie dzierżę łychy, tylko zimna wóda (nie każda, różnią się smakiem) lub brandy. Kiedyś jeszcze pijałem gin, ale branża chemiczna dotarła i tutaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów