Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
One maja jak najbardziej racje, tylko robią podstawowy błąd - histeryzują i pajacują. Na spokojnie, argumentami to by księżulka zjadły, a tak to robią z siebie tylko pośmiewisko
dokładnie, to potwierdza tylko że one tych argumentów nie mają i idą z falą lewactwa, same nie wiedzą o co walczą, a część z nich jak sądze robi sobie alibi że jak się skurwi z sebiksem z osiedla to powie że gwałt i bachorek zdrowy do usunięcia, tak to przynajmniej dla mnie wygląda ale może nie znam się na kobiecej logice
Polska wreszcie się budzi, kościół ma ostanią szanse żeby się oczyścić jeszcze chwila i wszyscy będą na ulicy paląc kościół.
powinny wrócić czasy średniowieczne żeby księża płodziły benkarty i chodziły na dziwki i nieraz księża mieli w domach kurwy i prowadzili burdele, ale historia zatacza koło to kiedyś nadejdzie (patrz pastorów w ameryce już się to zbliża) żałuję tylko osobiście że mnie nie przyszło żyć w tych czasach ale niestety rodziny i wieku w którym żyjesz się nie wybiera
to nie dopuszczaj kurwo żeby cie ktoś zgwałcił
Od urodzenia spierdolony jesteś?
Głupie p*zdy z gimnazjum. W normalnych czasach ojciec jednej, drugiej tak naświetliłby priorytety, że dupa bolałaby tak, że lekcje odrabiałaby na leżąco.
A na koniec podziękowałyby ojcu za dar reprymendy. Rozhisteryzowane gówniarstwo.
Hahaha kurwa jego mać bez komentarza i zimne piwo
Ale zaskoczony nie jestem bo IQ ameby do czegoś zobowiązuje.
Ale tepe lewackie pizdy!
O wiele bardziej tępe są prawicowe pizdy, te co siedzą w kościołach i głosują na PiS.
robi sobie alibi że jak się skurwi z sebiksem
Wiesz ośle co to znaczy "skurwi" czy jesteś tak tępy że jednak nie?
durne kurwy
Każdą kobietę, którą nie lubisz wyzywasz od kurew?
Leczyłeś się psychiatrycznie, incelu?
A kto normalny bierze chuja do geby ?
Ty bierzesz w odbyt i się cieszysz.
W normalnych czasach ojciec jednej, drugiej tak naświetliłby priorytety, że dupa bolałaby tak, że lekcje odrabiałaby na leżąco.
Przygłupie, powiem ci jedno. Priorytetem jest WOLNOŚĆ, a nie jakieś odrabianie lekcji.
PiS zabiera tą wolność, więc każdy ma prawo o nią walczyć. Bez względu na to ile ma lat.
Zresztą ci najmniej wykształceni, to właśnie wyborcy PiSu.
Dziewczynkom chyba nikt nie powiedział, że u pepików można się w cywilizowanych warunkach wyskrobać za kilka $, a te się przypierdalają do bogu ducha winnego pedofila.
Obecnie aborcja nie polega na żadnych skrobankach. DOUCZ SIĘ. Aborcja to w większości przypadków tabletki poronne i może się nawet odbywać we własnym domu. A na późniejszym etapie jest odsysanie próżniowe płodu.
Pozdrawiam z bieszczad gdzie mam tak wyjebane że mnie kukle bolą.
Kurwa... przecież to jest wszystko sztucznie i celowo wywoływane, a karakan siedzi, głaszcze kota i się śmieje.
Chyba nie tylko glaszcze...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów